Sziasztok! Még mindig keresünk egy izgalmas lányt aki csatlakozna hozzánk. Nem voltam lánnyal még .. játszunk gyere

Kecskemét és környékén partnereket keresek mindenki örömére. 100 km-ig utazni is tudok.
Kedves, gyöngéd párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Szexben szeretem a bizalmas viszonyt, a finom erotikát, érzékiséget.
Ma, vagy holnap este szeretnék találkozni.
Írd meg a telefonszámod és fölhívlak.
Heves megyéből keresek.
Ezen a számon elérsz: 06/20/2858546
Ha szeretnéd, hogy a párod fenekét is kinyaljam és bármilyen mocskos dolgot szeretnétek velem megtenni, akkor hívjatok. Bármiben benne vagyok. Az is izgatna ha egy nő műfarokkal megdugna, vagy ráülne a számra és kényeztethetném.
Ma, vagy holnap este szeretnék találkozni.
Írd meg a telefonszámod és fölhívlak.
Heves megyéből keresek.
Ezen a számon elérsz: 06/20/2858546
Ha szeretnéd, hogy a párod fenekét is kinyaljam és bármilyen mocskos dolgot szeretnétek velem megtenni, akkor hívjatok. Bármiben benne vagyok. Az is izgatna ha egy nő műfarokkal megdugna, vagy ráülne a számra és kényeztethetném.
Sziasztok.Csinos hölgyet keresek,aki szereti vagy kipróbálná a fistinget.
Helló.
Kis mellű , vékony testű lányt keresek ...vagy párt a hölgy örömeinek fokozására.
Kis mellű , vékony testű lányt keresek ...vagy párt a hölgy örömeinek fokozására.
Kecskemét és környékén partnereket keresek
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek lányt-asszonyt- unatkozó anyukát-szex őrült párokat. Ha valaki szeretné ráhúzni magát a farkamra meglovagolni, esetleg szereti hátulról is az jelentkezzen bátran. Minden érdekel enyhe perverzióban is benne vagyok. Már fáj a szextelenség, fizikai fájdalom van a farkamban ennyi jó nő láttán,és csak áll áll ha akarok valamit kénytelen vagyok magam megoldani.
1300kor indulok Nyékre ,Egerböl valaki akar jönni velem , lehet nö ffi, mindegy,,,,,
Suiaaztok, vékony kisfarkú srácot keresek kölcsönös kényeztetésre..

Sziasztok!
Ma Budapestre megyek szórakozni autóval. Valószínüleg alkoholt is fogok fogyasztani (tudom hol van a határ). Sajnos így nem szívesen vezetnék vissza, így keresek olyan párt vagy hölgyet, aki be tudna fogadni hajnalba. Minden jóban benne vagyok heteró alapon!
Várom a leveleket privátban, jó lenne ha többen is írnátok, mert sajnos sok a kamus és a hölgy/pár férfi. Telefonszám szükséges, hogy tudjak pár szót váltani a hölggyel, hogy tényleg valós. Nem gond, ha nem történik semmi, legalább kialszom magam
Előre is köszönöm!
Ma Budapestre megyek szórakozni autóval. Valószínüleg alkoholt is fogok fogyasztani (tudom hol van a határ). Sajnos így nem szívesen vezetnék vissza, így keresek olyan párt vagy hölgyet, aki be tudna fogadni hajnalba. Minden jóban benne vagyok heteró alapon!
Várom a leveleket privátban, jó lenne ha többen is írnátok, mert sajnos sok a kamus és a hölgy/pár férfi. Telefonszám szükséges, hogy tudjak pár szót váltani a hölggyel, hogy tényleg valós. Nem gond, ha nem történik semmi, legalább kialszom magam

Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Előre is köszönöm!

Előre is köszönöm!
Olyan nőt keresek, aki a kicsi szerszámért van oda (Budapest és környéke). (NEM érdekelnek a párok és a bi fiúk) A többit privátban.

Izgatna, ha valakivel megdugnánk a feleségemet. Adatlapot olvass!!! Szeged
Szia! Egri pasi ismerkedne gátlások nélkül. Imádom a nőket a tenyeremen hordozni, de a kemény bánásmód sem hagy hidegen.
Megismernélek.
A végletek embere vagyok, szexmániás, perverz, mégis tiszta és nemes lelkű.
Valódi izgalmakat akarok átélni és élvezni az életet korlátok, szabályok nélkül,
nem pedig olyan unalmasan, siváran, ahogy ma az emberek élnek. Élni vágyom!

Megismernélek.
A végletek embere vagyok, szexmániás, perverz, mégis tiszta és nemes lelkű.
Valódi izgalmakat akarok átélni és élvezni az életet korlátok, szabályok nélkül,
nem pedig olyan unalmasan, siváran, ahogy ma az emberek élnek. Élni vágyom!

Hölgyet vagy kis intimmel rendelkezö párt esetleg fiút keresünk. Kalocsa vagy környékén keresgélunk elsosorban. Ha ismerkednel irj rank. köszi
Hölgyet vagy kis intimmel rendelkezö párt esetleg fiút keresünk. Kalocsa vagy környékén keresgélunk elsosorban. Ha ismerkednel irj rank. köszi
Sziasztok bp-i 48 éves 16/6-os méretel keresnék hölgyet mindenjóra
Sziasztok! A mai napra keresem a partnerem hosszas együtlétre! Csak bp
Olyan nőt keresek, aki a kicsi szerszámért van oda (Budapest és környéke). (NEM érdekelnek a párok és a bi fiúk) A többit privátban.

kisfarkamnak. szük pinat,keresek.nyiregyhazi hellyel rendelkezö holyekkel.lányokkal ismerkednek..oralisan kényesztetnem partnerem..laju85@citromail.hu cimen elérhetö vgyok..irjatok