nyiregyhazi hellyel rendelkezö hölgyekkel lányokkal ismerkednek ,,akik szeretik a kisfarkat..kényesztetni..oralisan kenyesztetnek leanyt,.hölgyet kölcsönösen...32eves nyiregyi szingli fiatalember vagyok....laju85@citromail.hu cimen...kovacstamas487@gmail.com elerhetö vagyok...irjatok.
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék minden jóban benne vagyok.
Sziasztok!
Szolnoki lánnyal vagy párral találkoznék.
42 éves mindenre nyitott szolnoki pasi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Akár már ma este is.
Szolnoki lánnyal vagy párral találkoznék.
42 éves mindenre nyitott szolnoki pasi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Akár már ma este is.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt vagy hölgyet keresünk. Helyünk van
Sziasztok! Olyan nőt keresek, aki kedveli a kisebb szerszámot. Budapest és környéke előny, szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok!
42 éves átlagos testalkatú szolnoki pasivagyok.
Kis szerszámmal (13/4) csatlakoznék párhoz vagy lányhoz.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát válaszaitokat várom.
42 éves átlagos testalkatú szolnoki pasivagyok.
Kis szerszámmal (13/4) csatlakoznék párhoz vagy lányhoz.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát válaszaitokat várom.
Nem venni akarunk, hanem olyan kell aki őszintén akarja a puncit.
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2017. 10. 29. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
fizetős oldalon találtok is
(Ez egy válasz hzpar üzenetére (2017. 10. 29. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 29. vasárnap 18:26

Na, most már nem tudunk tovább várni. Azonnal akarunk egy kis mellű csajt magunknak akivel kedvünkre játszadozhatunk.
Na, most már nem tudunk tovább várni. Azonnal akarunk egy kis mellű csajt magunknak akivel kedvünkre játszadozhatunk.
Kismellű, vagy kisméretű hölgyet keresek.
Írok privátban.
(Ez egy válasz PP-ék üzenetére (2017. 10. 27. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szisztok lányt esetleg párt keresek Pest és környéken alkalmi sexre anyagi támogatással részleteket privatban megbeszéljük

Szia.
Esetleg bővebben rólad? (Ez egy válasz VLaci üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 22. vasárnap 00:24
Esetleg bővebben rólad? (Ez egy válasz VLaci üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Olyan nőt (vagy párt) keresek, aki kedveli a kisebb szerszámot. Budapest és környéke előny, szinte bárhová tudok utazni.
20 50 közötti àtlagos testalkatù szeximàdó pesti hölgyet keresen hosszabb tàvra szeretői viszonyhoz. Èn 36 172/70 kb 18cm.
rocker csajokat keresek extra vékony test alkattal, akik benne lennének egy kis alkalmi dologban, úgy hallottam hogy ők nem nagyon nézik a külsőt, ha van benne igazság jó lenne ki deríteni.
Duci pár, közel sem tökéletes testtel, ismerkedne, kötöttségektől és kötelezőségtől mentesen, értelmes párokkal esetleg lányokkal.
Sziasztok Olyan nőt (vagy párt) keresek, aki kedveli a kisebb szerszámot. Budapest és környéke előny, szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok! Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd és környékükről keresek kalandra fiatal srácot vagy csajt. markxxx20@gmail.com
Sziasztok. Tartós szex partnerem keresem fiatal lány - anyuka -párok-érett hölgy személyében. feri196906@freemail.hu
Mi mindketten imádjuk a kis mellű nőket. Ha ilyen csaj vagy írj nekünk azonnal !