Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Kisebb méretért rajongó nővel ismerkednék.

Sziasztok!
Olyan szolnoki hölgyet vagy párt keresnék akiket akár ma este is meglátogathatnék.
Negyvenes szolnoki pasi vagyok, átlagostestalkattal, borotvált intimmel ami nem túl méretes.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát üzeneteket várom.
Olyan szolnoki hölgyet vagy párt keresnék akiket akár ma este is meglátogathatnék.
Negyvenes szolnoki pasi vagyok, átlagostestalkattal, borotvált intimmel ami nem túl méretes.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát üzeneteket várom.
Lányt, Párt keresek orálra, szexre, támogatnám is érte. Esetleg kukkolnék.
kovacsimi417@gmail.com
kovacsimi417@gmail.com
Sziasztok hétvégére keresek egy extra vékony csajt, rock, emo, esetleg egy tetkós csaj is szóba jöhet, mivel tanulok vezetni ezért szeretném a fel gyülemlett feszültségemet le adni, és ki piheni magamat egy csaj mellet.
Sziasztok en jo nennék ?
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2018. 01. 19. péntek 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 19. péntek 05:13

Sziasztok. Kezdő duci hölgytagu pártként keresünk extra kis intimmel rendelkező pasit mára. Helyünk van.
Sziasztok. Kezdő duci hölgytagu pártként keresünk extra kis intimmel rendelkező pasit mára. Helyünk van.
Miskolcon kicsi méretű urat kényeztetnék!
Kecskemét és környékén partnereket keresek. 100 km-ig utazni is tudok.
Kazincbarcikai 137 cm magas 41 kg-os vagyok. Kíváncsi vagy rá, kis ember mekkora "bottal" jár?
Sziasztok!
Hölgy partneremmel - Nyíregyházán és környékén -(KIZÁRÓLAG!!!) hölgyet keresünk akár mindkét fél örömére...
Várjuk hölgy privát üzenetét!
Hölgy partneremmel - Nyíregyházán és környékén -(KIZÁRÓLAG!!!) hölgyet keresünk akár mindkét fél örömére...
Várjuk hölgy privát üzenetét!
Sziasztok.40es,egyedülálló,élő pasi vagyok.Hosszú távra keresem szenvedélyes barátnőm.
Sziasztok!Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék én átlagos Bp.ti fiatal Ffi
Sziasztok! Kis mellű női partnerem keresném
De nekem “sajnos” nincs kis méretem

De nekem “sajnos” nincs kis méretem

Sziasztok! Lessetek meg! Írjatok! Mindenki!
hellyel rendelkezö nyiregyhazi holgyet keresek kis farkamnak.32eves nyiregyahzi egyedülállo fiatalember vagyok...oralisan kenyesztetni akar viszonzas nelkül is..anyagiaktol mentesen..klaju85@citromail.hu cimen elerhetö vagyok..sziasztok
hello
miskolci kicsi mellu és átlagos farku (15-16) középkoru párral ismerkednék barátkoznák
ha szinpik vagytok akkor a párommal eggyut talizunk és a többi elválna
miskolci kicsi mellu és átlagos farku (15-16) középkoru párral ismerkednék barátkoznák
ha szinpik vagytok akkor a párommal eggyut talizunk és a többi elválna
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére párt keresünk. Helyünk van.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Párt keresnénk ma estére. Helyünk van.
Sziasztok. Csongrád megye?????