Sziasztok.
Soproni vékony kismellű fiús alkatú lányt, vagy párt keresek. Nem baj ha alacsony vagy, vagy a másik véglet nagyon magas az sem zavar. Akár pároddal vagy elötte is.
Írjon már valaki.
Soproni vékony kismellű fiús alkatú lányt, vagy párt keresek. Nem baj ha alacsony vagy, vagy a másik véglet nagyon magas az sem zavar. Akár pároddal vagy elötte is.
Írjon már valaki.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este hölgyet, párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek, gyengéd sexre.
És tényleg. Én kérek elnézést. :P
Most már csak meg kell tanulnom jó üzenetre válaszolni.
Most már csak meg kell tanulnom jó üzenetre válaszolni.

És tényleg. Én kérek elnézést. :P
(Ez egy válasz VLaci üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisfarok14kukac van ki szopna le bi ffit párt nőt kor alkat nem számít
Kismellű, s-es kosárral?!
Nem A-val kezdődik a skála? :P (Ez egy válasz FrissFarok üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 05. hétfő 00:09
Nem A-val kezdődik a skála? :P (Ez egy válasz FrissFarok üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Kismellű Nő vagy? Ha esetleg még az a-s kosarat sem toltod ki es vekony alkatú vagy kicsi csipovel irj ram!

Kismellű Nő vagy? Ha esetleg még az a-s kosarat sem toltod ki es vekony alkatú vagy kicsi csipovel irj ram!

Sziasztok
Erdekelne valakit egy 30 eves miskolci srac?
Erdekelne valakit egy 30 eves miskolci srac?
"sok Nőnek ez kevés, néhánynak pont megfelelő.."
Nahát, én pont így vagyok a 12 centivel.
Azt hiszem, eléggé relatív az, hogy kinek mi a kicsi. Egyébként, statisztikai alapon, a 16 cm átlagosnak tekinthető. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 04. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 04. vasárnap 09:06
Nahát, én pont így vagyok a 12 centivel.

Azt hiszem, eléggé relatív az, hogy kinek mi a kicsi. Egyébként, statisztikai alapon, a 16 cm átlagosnak tekinthető. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 04. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2800862)

nekem 16os a farkam, ez melyik kategória??? komolyan kérdezem, sok Nőnek ez kevés, néhánynak pont megfelelő..
nekem 16os a farkam, ez melyik kategória??? komolyan kérdezem, sok Nőnek ez kevés, néhánynak pont megfelelő..
Sziasztok! Bpesti 60-as ápolt nős pasi hölgy partnert keres,esetleg párhoz csatlakozom a hölgy örömére,utazni tudok.
Ötvenes mackós kisfarkú rajkai pasiként hellyel rendelkező hölgyet keresek!
Email: sig@c2.hu
Email: sig@c2.hu
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.

Kimondottan kis mellű nőt( akár párjával együtt is ) keresünk minden földi jóra. Írj bátran, ha magadra ismersz.
Hm, 1igazi aprócska mellű hölgy

Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
miskolcon kisméretű urat keresek hosszú távra.házaspár is irhat
Kis termetü csajt lányt aszonyt (törpe) keresünk hármas örömökre .ha magadra ismertél keres privátba utazni de fogadni is tudunk