Nagyon kis termetű hölgyet keresnék,szextalálkozóhoz.Kor nem számít.
Sziasztok keresem azt a extra vékony csajt aki 40-60-kg között mozog, és emo vagy rocker, vagy tetkós csajt.
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat,lányokat nagymamákat masszázsra akár erotikus maszázsra utazni tudok írj privibe meg adom a tel számom nem vagyok kamu
Sziasztok!!! Napközben pároknak végignézném szeretkezésüket,kérésükre beszállok 3 - iknak .....sok mindenre nyitott 40 - es nős helyes fiatalember vagyok....Bp és környéke..
Kicsi a farkam de tág a hátsom ha akarod
Zalaegerszeg melett 23eves EGYEDULALLO SRACKENT keresek ma estére hölgyet part vagy fiut ..helyem van. Privá
Sziasztok! Fiatal hölgyet/párt keresek maximum 28 éves korig. Átlagos méretű, de szép farkú srác vagyok. Képek adatlapon! Írjatok!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Sziasztok! Április 13-15, valamint 19-22 között fogadnék egy szexi lányt, hölgyet, párt zuglói otthonomban, ottalvással. Borozgatás, beszélgetés, jakuzzi, masszázs, sok szex, így tervezném a programot, ha lesz jelentkező. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel. Képet akkor tudok mutatni, ha én is láthatlak. Írjatok! Kis mell nem akadály

Kecskemét és környékén partnereket keresek mindenki örömére de érdekel messzebb is utazni tudok
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keres egy alig használt apuka egy szintén alig használt anyukát. Strapáljuk le egymást de rendesen.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Miskolci kicsi intimmel rendelkező urat kényeztetnék egyoldalúan is akár a párja előtt illetve kis melleket csakis simogatnék csokolgatnám
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben!
Keress üzenetben!
sziasztok! Április 2-6 ig helyet tudok biztosítani szeretőknek,szexpartikhoz INGYEN. Cserében csak megnéznélek titeket közben.. lookaround ( Fejér megye)
nyiregyhazi hellyel rendelkezö fiatal lányt.vagy idösebb hölgyet kerseek aki szereti a kis farkat kenyesztetni.oralisan kényesztetni ujjazni nyalni...32eves nyiregyi fiatember vagyok..anyagiakgol mentesen...kovacstamas487@gmail.com cimem..
Kis méretet kedvelő nőt keresek Budapesten és/vagy környékén, huncutkodni.

Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Természetesen ottalvással, így a keresésem tulajdonképpen országos
Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia. Nem baj, ha kis mellű vagy!
Írjatok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Természetesen ottalvással, így a keresésem tulajdonképpen országos

Írjatok!
Sziasztok! Holnapi napra keresem partnerem (03.15) Én: 18éves budapesti srác vagyok, lehetőleg budapesten hellyel rendelkező személyt keresek! Kocsiban is oké. Mire keresek? Minden földi jóra!
Képeim vannak feltöltve az oldalra! Csók

Sziasztok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek. Intim méretem 18/4, nem kizáró ok, ha pici a melled, termeted!
Írjatok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek. Intim méretem 18/4, nem kizáró ok, ha pici a melled, termeted!
Írjatok!
Sziasztok.
Soproni vékony kismellű fiús alkatú lányt, vagy párt keresek. Nem baj ha alacsony vagy, vagy a másik véglet nagyon magas az sem zavar. Akár pároddal vagy elötte is.
Írjon már valaki.
Soproni vékony kismellű fiús alkatú lányt, vagy párt keresek. Nem baj ha alacsony vagy, vagy a másik véglet nagyon magas az sem zavar. Akár pároddal vagy elötte is.
Írjon már valaki.