Írtam üzenetet
(Ez egy válasz ember84 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
mackós srác 11es intimmel 1oldalúan szeretné ha leszopná valaki

Sziasztok. Sopron-Szombathely közt és környékén keresek nagyon vékony alacsony kismellű lányt, aki szívesen beleülne meglovagolna egy 16/5,5 cerkát.
extrém kis mellű hölgyet keresek
Pécs és környékén valaki?
18kerben ismerkednék mackós srác..11es farkamra keresek partnert
de több minden is érdekel.

Partnert keresek 14/4es farkamra szolnok vagy budapest játszik 17 ker környéke Szolnokig helyem nincs kocsim van itj privátba.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////—/ méretek nem érdekelnek lehet bármekkora is /////
sziasztok sajnos kicsi a péniszem kb 11cm a magnum szaunába volt már valaki ott nem gond a pénisz mérete
itt 11 :P
Kisebb méretű (max 10 cm) partnerem keresem diszkrét időtöltésre, masszázs, maszti, stb.
Pécsen valaki , ismerkednék .
Kisebb a farkad mint az enyém?
A párod nagyobbra vágyik?
Gyertek hozzám és megkapja amire vágyik.
A párod nagyobbra vágyik?
Gyertek hozzám és megkapja amire vágyik.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ///:::;;;//////
Ha jàtszanàl ma este, hmmm Bp x. Pàr esetleg?
Kis farkut keresek összeszűkült lukam dugására. =0-es meleg Rákospalotáról.
Vékony faszú aktív pasit keresek.
Beszéljünk csajos, fiús dogokról közben hoki akár kameràn is
Sziasztok.
Szombathely-Bük-Sopron vonalon vagy a környékén keresek alacsony nagyon vékony lányt asszonyt pici cicivel, pici popsival rendelkezőt. 54 éves vagyok 18-70-ig bátran írjatok, megbeszélünk mindent.
Szombathely-Bük-Sopron vonalon vagy a környékén keresek alacsony nagyon vékony lányt asszonyt pici cicivel, pici popsival rendelkezőt. 54 éves vagyok 18-70-ig bátran írjatok, megbeszélünk mindent.