Sziasztok.
Szombathely-Bük-Sopron vonalon vagy a környékén keresek alacsony nagyon vékony lányt asszonyt pici cicivel, pici popsival rendelkezőt. 54 éves vagyok 18-70-ig bátran írjatok, megbeszélünk mindent.
Szombathely-Bük-Sopron vonalon vagy a környékén keresek alacsony nagyon vékony lányt asszonyt pici cicivel, pici popsival rendelkezőt. 54 éves vagyok 18-70-ig bátran írjatok, megbeszélünk mindent.

13 cm kis farkamra keresnék partnert.
Ercsi alatt, 47.20543782208382, 18.883886502514255
ettől lefelé van végig jó rész .
Párok kik jönnének el szerdán???
ettől lefelé van végig jó rész .
Párok kik jönnének el szerdán???
f29én szerda délután jönne valaki a magnum szaunába 11cm a farkam
Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Egy debreceni vagy kornyeki kis intimuvel es is szivesen talalkoznek
nagyon szép formás kisfarok szívesen játszanék vele nekem is 11cm
(Ez egy válasz ember84 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 11:57

mackós srác 11es intimmel ismerkedne,közös hokit keresek főleg,passziv srác vagyok.
mackós srác 11es intimmel ismerkedne,közös hokit keresek főleg,passziv srác vagyok.
Találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szeret hokizni,imádja a puncit a jó csajokat és az izgalmas szexfilmeket.
Kérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
Kérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Most estére pasik cumizását vállalom Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog!
Ma vagy holnap kivernem a farkadat. BP. kocsiban vagy szombaton ejjel a Glory Cafe-ban
a 14cm átlagos pénisz kisnek 12cm alatt mondható
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 16:19
Törölt felhasználó (4669845)

Sziasztok!
Mit gondoltok a 14 cm-es farok még a kicsi kategória ?
Illetve van itt olyan aki kezelésbe venné ?
Sziasztok. 24 éves macis passzív srác vagyok. Aktiv,kanos partneremet keresem minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék ///////// ————-
Sziasztok!
kis 11es intimmel mackós srác ismerkedne. !
ja azt kitiltotok baszki!

Sziasztok! Debrecen vagy környékéről keresek kortól és alkattol függetlenül hölgyet vagy párt minden jóra! 40 éves bi srác vagyok! Írj privátba!
Kis termetű, alacsony, vékony, kisméretű akár impotens fiúval is ismerkednék. Furcsa fétis, pervi témások is írhatnak. Kérem, akik írtak nekem korábban, vegyék fel újra velem a kapcsolatot, továbbra is aktuális az ismerkedés.