Kisfaszú és/vagy vékony, alacsony termetű srácot keresek ill. kényeztetnék (szopnék, nyalnék).
Pécs és környékén esetleg valaki?
A közelembe keresek egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
holnap reggel herenden kisméretü,aki szopatna?diszkréten.ha tudsz utazni akkor bár honnan!nyelem.
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Kismellű hölgyek előnyben!
Kismellű hölgyek előnyben!
Kis faszommal,nagyot spriccelnék..
Vékony, alacsony srácot keresek partnernek!
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek alacsony picic cicis vékony hölgyet , vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt tartós szex partneri kapcsolatra, ha csak azt szeretnéd hogy egy 54 éves pasi csak kinyaljon orgazmusig akkor is írj bátran. Ha nem akarod nem kell viszonozni semmit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Igazán kis méretű faroknak szeretném felajánlani a seggem! Borsod, Hajdú ‘megye!
Miskolcon kicsi vagy nagyon kicsi intimmel urakat keresnék!!!
kicsi faszt szopnék./10-13/cm.herend és környékén.akár állandora.
szia milyen kicsi nekem 11cm honnan írsz
Kisméretű farkat kényeztetnék. Nekem is az van
A közelembe keresek egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!)(
Pécs??
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés camozás beszélgetés skype rodger.rodger2
Nagyon vékony,nagyon pici cicis lánnyal ismerkednék!
Imádni akarom a mellbimbóidat,a puncidat,a vékonyka testedet!
Cserébe szinte bármit megteszek neked-bármit megtehetsz velem!
Használj! Szolgállak! Imadni foglak!
Privátban írj
Imádni akarom a mellbimbóidat,a puncidat,a vékonyka testedet!
Cserébe szinte bármit megteszek neked-bármit megtehetsz velem!
Használj! Szolgállak! Imadni foglak!
Privátban írj
Kisméretű, vékony vagy alacsony fiút keresek biszex témákhoz.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /
Intim méretek nem érdekelnek engem !
Intim méretek nem érdekelnek engem !