Sziasztok! Kizárólag orál mindenki mindenkivel játékra keresünk partnert ma este 22 óra után. Várjuk a fotós leveleket ,elképzelést mail címre. Szép estét!
Kis farkunak lennék a köcsöge Pesten Most helyem nincs. 70-es bí vagyok.
Pécs és környékén valaki(k)??
Hello
Borsodban keresek hölgyet.
Vékony alacsony termetűt!
Borsodban keresek hölgyet.
Vékony alacsony termetűt!
Írj rám levelet ha érdekel az ajánlatom
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Pécs és környékén valaki??
Üdv.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens, telt hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott. Duci imádó vagyok
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens, telt hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott. Duci imádó vagyok

Jo reggelt.
Kicsi farkammal (mert van akinek kicsi) keresek 40 feletti hölgyet, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Kicsi farkammal (mert van akinek kicsi) keresek 40 feletti hölgyet, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Aranyos vagy. De ha erre jársz, szivesen fogadlak
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2023. 09. 16. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Pàrt vagy nöt keresek kisebb mérettel rendelkezem 14/3.5cm Szolnokon vagy Salzburgban.várom a jelentkezéseket
Sziasztok
kis farokkal keresnék Miskolc vagy környéki hölgyet,aki az análszexet sem utasítja el.
kis farokkal keresnék Miskolc vagy környéki hölgyet,aki az análszexet sem utasítja el.
ha nem lennel olyan messze igen
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 09. 13. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Az enyémnél nem találsz kisebbet, csak szólok
ha érdekel, írj privit, mindegy, hogy fiú vagy lány vagy

Ezt vegyem jelentkezésnek?
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2023. 09. 12. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos van akinek kicsi és vágyna rá.
jelentkezzen bátran
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Kis mérettel, de nagy lendülettel keresnék partnert, párokat, partnereket. Bármilyen felállás érdekel.
alacsony , vagy kis növésű , esetleg apró mellű hölgyeket nyalnék falnék masszíroznék, kor súly nem számít
Sziasztok érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez Zala vagy a környező megyékből . Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki