Sziasztok mai nap, vagy reggel 10ig vagy este 9 után csatlakoznék párhoz vagy extra vékony kismellű hölgyhöz kellemes kikapcsra vagy egy forró szexre. Adatlapomon mindent megtaláltok rólam.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék kifejezetten kicsi mellű lányokkal, imádom a kis mellet.
( Roma is, csak légy ápolt )
Nyalni is szeretek.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék kifejezetten kicsi mellű lányokkal, imádom a kis mellet.
( Roma is, csak légy ápolt )
Nyalni is szeretek.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Az olyan régen volt már nem is rémlik
(Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaposvárról kismellű hölgy? ( nem vagyok kisfarkú pasi)
Hát abból a szögből ahogy a videón látszik
(Ez egy válasz kukacka91 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi de biztos csak jó szögből nézed
olyan 11cm kb
(Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért az sem olyan kicsi
(Ez egy válasz kukacka91 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Írok már akkor én is legyen valaki akinek kicsi van

Nem is mondtam, hogy kicsi lenne
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

a tied sem kicsi
(Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem se kicsi
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia. Albert8310 a te farkad nem kicsi.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 10:07

Jo napot.
Kicsi farkammal keresek 40 feletti hölgyet, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Jo napot.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
sziasztok bekesmegyei igenyes pasi vagyok helyem van de utazom is not part keresek
Kisméretű, vékony vagy alacsony, ill. impotens fiút is keresek.
sziasztok keresnek not part normalis igenyes bekes megyei pasi vagyok helyem van de utazom is
Kaposvárról van kismellű nő? Holnap tali Nálad? Kézimunka 69?privire írj!
Estére keresek kamszexpartnert tangás kamerázáshoz!
Orál kedvelő bi pasi Hatvanban vagy a közelből ma este? Mindenki mindenkivel. jelentkezz mail-ben. fotó előny.
Kis mellű , kis termetű , vagy akár pufi lányt , nyalnék , masszíroznék, akár szolgája lennék