Szívesen csatlakoznék én is.
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, kistermetű/vékony hölgyet keresek szexhintás játékra

Sziasztok. Adatlapunk alapján keresünk.
11cm péniszemhez keresek hasonlót közös masztira
Kisméretű, vékony, alacsony akár impotens fiúval ismerkednék.
Pécs és környékén valaki(k)?
Kisfarkú aktív partnerem keresem Paks és körzetében. Kisfarok 14cm alatt akár 10cm is Ez lenne az igaz!
Sziasztok. Diszkrét, normális férfiként, diszkrét normális párt keresek, akikkel kiélhetjük vágyainkat. Bp+100k
N
N
kis méretű , vagy kis mellü hölgyet kényeztetnék kor alkat nem számít , csak légy ápolt
sziasztok szentesen üdülnénk szívesen várnánk másik párt is magunk mellé ismerkedésre esetleg gabalyodásra is
Kaposváron kismellű hölgy punciját nyalnám diszkréten! Hely kell. Privire írj
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Levelet várok ha lenne rám igény.
Levelet várok ha lenne rám igény.

Sziasztok.
Szolnok megyei srac vagyok 13 cm intimmel , szivesen csatlakoznek parokhoz lanyokhoz , kivancsisagbol is hogy mas not is kitudok.e paromom kovul elegitenj a kis farkammal
Szolnok megyei srac vagyok 13 cm intimmel , szivesen csatlakoznek parokhoz lanyokhoz , kivancsisagbol is hogy mas not is kitudok.e paromom kovul elegitenj a kis farkammal
Honnan írtok?
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 14:34

Sziasztok! 30 as telt alkatú, kis férfi intim mérettel rendelkező pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok, idösebb szóló pasi érdekelne titeket,
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 14:34

Sziasztok! 30 as telt alkatú, kis férfi intim mérettel rendelkező pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok,fiatal átlagos testalkatú,kis szerszámmal rendelkező srác vagyok,hatvan környékén keresnék hölgyeket,bármire nyitott vagyok.
Kis farkú partnerem keresem. Amit szeretnél