Kisméretű, vékony vagy alacsony, ill. impotens fiút is keresek.
sziasztok keresnek not part normalis igenyes bekes megyei pasi vagyok helyem van de utazom is
Kaposvárról van kismellű nő? Holnap tali Nálad? Kézimunka 69?privire írj!
Estére keresek kamszexpartnert tangás kamerázáshoz!
Orál kedvelő bi pasi Hatvanban vagy a közelből ma este? Mindenki mindenkivel. jelentkezz mail-ben. fotó előny.
Kis mellű , kis termetű , vagy akár pufi lányt , nyalnék , masszíroznék, akár szolgája lennék
szia én megismernélek hasonló a méretem
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2023. 08. 23. szerda 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez Zala vagy a környező megyékből . Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Lanyt, part keresunk
Írtam üzit olvasd el
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2023. 08. 23. szerda 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szombaton napközben csatlakoznek parhoz ismerkedni
Szombaton napközben csatlakoznek parhoz ismerkedni

szívesen ismerkednék veled nekem is ekkora
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pici cicis hölgyet masszíroznék a Jászságban és környékén.
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz.
Sziasztok,keresem partnereim(hetero!) akik bevezetnek a többes világába,amit régóta partner hiányában elnyomok.
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Sziasztok párral ismerkednék Zala Somogy Vas megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok! Berényben van pár esetleg?
Sárvár és környékén hölgyet vagy párt keresek heteró alapon
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.