Üdv. Kis mellel rendelkező hölgyet keresek. Székesfehérváron
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is jöhet ….
40 éves, párban élő pesti eléggé kis termetű pasiként keresnék hölgyet.... úgyis tudod mire...
Nem feltétlen alkalmi dologra gondolok.

Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok MIndenki!
Évek óta különféle partnerkereső oldalakat használok, kb 3 % os sikerem volt, ami nemsok így az évek alatt ,szerintem... a rengeteg kamu profil és előitélet a jellemző sajnos !,Heteró, egyedülálló ,40 es férfiként a tálálkozóig sem jutok el soha ,mert már ha esetleg eljut egy ismerkedő levelezés a képcseréig, amint meglátnak ,hogy szinezett a testem és még dohányzom is, egyböl átvált a hozzámállás olyanba ,mintha börtöntöltelék lennék..
nemtudom ki ,milyen sikerrel talál pertnert pl .itt ,,de segíthetnétek ,hogy bennem van a hiba, és ha bennem ,min tudnék változtatni esetleg, vagy mi lehet az oka...? privát üzenetben válaszolok mindenkinek ,aki tud segiteni ,tanácsot adni...ilyesmi....képet is tudok küldeni ..
köszi ,ha segitessz...
ébredjetek vidáman igy hétfő reggel!
r.n.r.
Évek óta különféle partnerkereső oldalakat használok, kb 3 % os sikerem volt, ami nemsok így az évek alatt ,szerintem... a rengeteg kamu profil és előitélet a jellemző sajnos !,Heteró, egyedülálló ,40 es férfiként a tálálkozóig sem jutok el soha ,mert már ha esetleg eljut egy ismerkedő levelezés a képcseréig, amint meglátnak ,hogy szinezett a testem és még dohányzom is, egyböl átvált a hozzámállás olyanba ,mintha börtöntöltelék lennék..
nemtudom ki ,milyen sikerrel talál pertnert pl .itt ,,de segíthetnétek ,hogy bennem van a hiba, és ha bennem ,min tudnék változtatni esetleg, vagy mi lehet az oka...? privát üzenetben válaszolok mindenkinek ,aki tud segiteni ,tanácsot adni...ilyesmi....képet is tudok küldeni ..
köszi ,ha segitessz...
ébredjetek vidáman igy hétfő reggel!
r.n.r.
Üdv.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Kicsi a cicid, vékonyka az alkatod, kicsi a popsid? Keress meg, nekem ez nagyon tetszik!
Sziasztok!Alacsony,vékony testalkatú Nővel,hőlgyel,lánnyal ismerkednék,rendszeres,hosszútávú kapcsolat reményében.Mivel egyedülálló vagyok és egyedül élek(az adatlapomon megnézheted hogy hol)így helyem van és komolyabb kapcsolattól sem riadok meg.
Alacsony, vékony vagy kisméretű fiúval ismerkednék.

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!
Kismellű hölgyet keresek hosszú távra!!!,..,kor nem számít!!
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Sonogyból keresek olyan hölgyet aki szereti az anális örömöketa.Kis mérettel rendelkezem
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz Zala Vas Somogy megyéből. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Szép jó reggelt.
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!
Sziasztok! Keresek hölgyet kellemes együttlétre. Székesfehérváron. Helyem van. Gerjedek a kis apró részletekért, de ügye nem a méret a lényeg. Lehet szó egy kis iszogatásról, borozgatás, vagy valami erősebb. A lényeg, hogy kellemes legyen, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet alkalmi de akár tartós is.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Kölcsönös vagy egyoldalu franciára keresek kor alkat nem számít