kistermetű ,vékony,(sovány),hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,kor nem számít!,..,keress privátban!!
13/2-es intimmel keresek női partnert
Nagyon vékony kis cicis nővel párral ismerkednék!
Alacsony, kis termetű, vékony vagy kisméretű ill. impotens pasit keresek.
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Sziasztok!
Békés megyei lányt, hölgyet, asszony keresek, aki a kicsi de kemény farkamon élvezkedne!
Irj privátot!
Békés megyei lányt, hölgyet, asszony keresek, aki a kicsi de kemény farkamon élvezkedne!
Irj privátot!
Sziasztok. Kicsi farkamra keresek pici csajt Sopron és környékén. Írj ha szeretsz lovagolni vagy popóba is mehet.53 vagyok, korhatár nélkül keresek 18-tól.
Nagykanizsa környékén diszkrét Nővel ismerkednék.
Szabadidő hasznos eltöltésére.
Szabadidő hasznos eltöltésére.
Baja és környékén hölgyet, idősebb hölgyet kényeztetnék.
Párhoz is társulnék.
Házi barát is lennék !
Párhoz is társulnék.
Házi barát is lennék !

Basszus! A lényeget felejtettem el! Öszinteség! Az feldobja a libidót!
Kinek mi a kicsi vagy a nagy! Én nem tudom eldönteni! Mindig a társ érzi hogy elég vagy sem! De mikor odafigyeléssel társul a szeretkezés nem biztos hogy a méret számít! Érezni kell a másik rezdüléseit és igen mindig a másik legyen az első! Nekem nem nagy de eddig nem volt panasz rá! Ha úgy van húzom a haját de lehet hogy álomba simogatom! A közös rezgés legyen meg!
Milyen időszakban lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 11:09
Törölt felhasználó (4658892)

Sziasztok!
Kis farkút szopnék 18.ker - Vecsés környékén.
Sziasztok!
kistermetű ,vékony,(sovány),hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,kor nem számít!,..,keress privátban!!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten és környéké. Hölgyek írjatok bátran
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Pici,vékony hölgyet kényeztetnék akár rendszeresen!
Sopron és környékén keresek egy alacsony vékony kis mellű hölgyet akit orgazmusig kinyalhatnék és utána lovagolna a cerkán. Vagy amilyen pózt szeret.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít ffi nő par