Szia, kisfarkút keresek a környéken (Bács megye).
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2022. 02. 23. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kis farkú srác Félegyháza környékén ismerkedne
hetero vagyok. havert keresek akivel együtt csatlakoznánk párokhoz,vagy hölgyet partiznánk be
Nem nagy méretemmel keresek társat.

Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk. Jelentkezést az adatlapon megadott mailre várjuk. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Adatlapunkon leirtak alapján keresünk. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Adatlapunkon leirtak alapján keresünk. (csak email) Szép napot mindenkinek!
kisméret (13/2) kedvelő nőt keresek
Kisméretű, alacsony, vékony vagy impotens fiút keresek, én is fiú vagyok.
Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Kaptál választ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 05. szombat 08:21
Törölt felhasználó (4572062)

Szia!
István vagyok Tökölről. 55 éves, 162cm magas, 62kg, sportos testalkatú, rövid hajú, alul felül borotvált. A farkam hossza:12cm. csiperke1234@gmail.com Szép Napot kívánok Neked!
István vagyok Tökölről. 55 éves, 162cm magas, 62kg, sportos testalkatú, rövid hajú, alul felül borotvált. A farkam hossza:12cm. csiperke1234@gmail.com Szép Napot kívánok Neked!
Érett molett párt keresek kukkolásra 11 kerületbe minden jóra. 35 éves diszkrét kedves srác vagyok
Kis termetű, átlagos intim méretű 33 éves bp-i pasi ismerkedne hölgyekkel, párokkal. Helyem is van! Üdv, Józsi
Sopron és környékén keresek egy vékony lányt aki beleülne és lovagolna a farkamon. Nem óriás , kedveld a szerényebb méretet
kis farku pasit keresunk harmadiknak Bajara heteró alapon harmashoz
Sziasztok a Fejér megyei Dég környékéről, 34 éves Mackós alkatú pasi vagyok! Keresek olyan csajokat, hölgyeket vagy párt aki mackós alkatú pasira vágynak! 190cm vagyok átlagos mérettel rendelkezek. Ha valakinek felkeltettem figyelmét írjon levelet

Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Szia!
István vagyok Tökölről. 55 éves, 162cm magas, 62kg, sportos testalkatú, rövid hajú, alul felül borotvált. A farkam hossza:12cm. csiperke1234@gmail.com Szép Napot kívánok Neked! (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2022. 02. 04. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
István vagyok Tökölről. 55 éves, 162cm magas, 62kg, sportos testalkatú, rövid hajú, alul felül borotvált. A farkam hossza:12cm. csiperke1234@gmail.com Szép Napot kívánok Neked! (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2022. 02. 04. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Extra kis intimmel rendelkező pasival ismerkednénk.