Sziasztok Kis intim méretű , budapesti, ápolt , normális , nyitott, diszkrét pasi vagyok. Sok dolog izgatja a fantáziámat....
Budapesten csatlakoznek parhoz, kis merettel, mackos testalkattal.
Akar eloszor nezokent, esetleg fotozni/videozni (nem sajat celra)
Apolt, igenyes, jo humoru 30-as srac vagyok. Kor es alkat nem fontos, lenyeg a jo kapcsolat kialakitasa.
Akar eloszor nezokent, esetleg fotozni/videozni (nem sajat celra)
Apolt, igenyes, jo humoru 30-as srac vagyok. Kor es alkat nem fontos, lenyeg a jo kapcsolat kialakitasa.
Nem vagyok szép. Kicsi a farkam. Igy kalandoznék egyet.

Pasit vagy párt keresünk Baján. Hetero alapon. Ha erdekel irj rank. Csak kis intimmel keresunk, ha rank irsz irj meretet is.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Vékony,kis mellű hölgyet keresek,aki szereti a tágítós játékokat és az öklözést.
Sziasztok Szolnok vagy környékén lányt nőt keresek aki szeretne szexelni a hosszú hétvégén. Varom leveleket fogadni és utazni is tudok. Van skyp viber
Üdv Ráckeve környéken valaki?
15 cm merettel keresek not, part, pasit. Ha ezt a meretet kedveled, akkor irj. Van helyem ma.
Hello!
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Sziasztok
Mai nap folyamán Székesfehérváron leszek. Aki esetleg egy Mackós pasira vágyna csajok vagy hölgyek jelezétek. De akár párhoz is csatlakozók a Hölgy kedvébe tudjunk járni. 100% heteró beállítottságú vagyok. De ha ma nem jó! Jövő pénteken is jövök Székesfehérvár, de egyeztetünk időpontot a reggeli időben lennék szabad.
Akinek felkeltettem az érdeklődésed nincs más dolgod mint hogy írj privátba
Mai nap folyamán Székesfehérváron leszek. Aki esetleg egy Mackós pasira vágyna csajok vagy hölgyek jelezétek. De akár párhoz is csatlakozók a Hölgy kedvébe tudjunk járni. 100% heteró beállítottságú vagyok. De ha ma nem jó! Jövő pénteken is jövök Székesfehérvár, de egyeztetünk időpontot a reggeli időben lennék szabad.
Akinek felkeltettem az érdeklődésed nincs más dolgod mint hogy írj privátba

fiatal szexy par vagyunk. keresünk kis mellű vagy nagy bimbóudvarú lányt párt
puszi

Sopron és környékén keresek egy vékony lányt aki beleülne és lovagolna a farkamon. Nem óriás , kedveld a szerényebb méretet
Pasit keresunk harmadiknak Bajara hosszú távon vagy párt. Adatlapunknak megfelelően. olvasd el!
kis termetű,kis cicis hölgyet keresek!,...,hosszú távú kapcsolatra! keress privátban!
kis mellű vagy nagy mellbimbóudvarú nőt / párt keresek egyedül vagy barátnőmmel
Hazibaratja lennék Baján vagy környékén egy normalis, ertelmes párnak. A ti vágyaitokat szem előtt tartva lennék hosszú távon partneretek.
kis termetű,kis cicis hölgyet keresek!,...,hosszú távú kapcsolatra! keress privátban!
Kis intimmel rendelkező fiatal srác keres lányt/hölgyet vagy párt.
Aki szeretne szopni ma egy kellemeset az írjon rám