Kicsi mellű ővel ismerkednék.
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Kis méretű férfi partnert keres. Bárki írhat
Karcag környékén keresek hölgyet. Minden jóra...

Sziasztok,
Sziasztok.Vékony,kismellű hölgyet keresek,aki szereti a dildókat és a fistinget.
Kis cicis és popsis lányok nagy étvággyal ne tartsátok magatok vissza! IMÁDOM

Sziasztok,
Kisméretű, alacsony, vékony, impotens, akár hallássérült fiúval ismerkednék.
Sziasztok!
Ajka környékén apró mellü lány,asszony?
Ajka környékén apró mellü lány,asszony?
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez.Vékony kis mellű hölgyet vagy kis farokkal rendelkező párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez.Vékony kis mellű hölgyet vagy kis farokkal rendelkező párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Kis méretű férfi partnert keres. Bárki írhat
Sziasztok ! Egészen pici mellű lányt keresek,állandó kapcsolatra,vagy csak szex kapcsolatra ! Ami neki jobban megfelel. Ne szégyenlősködj... Rád várok picurka !
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös
Utazni tudok.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös
Utazni tudok.
Sziasztok,
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok,
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Kecskeméten! Holnap delelőt?
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben ! De az M-0- áshoz közeli párok is írhatnak Pest megyéből ! Pusszancs...
Sziasztok
Kisméretű pasit keresek holnap délelötre.Szopok végig és dugható is vagyok.
Kisméretű pasit keresek holnap délelötre.Szopok végig és dugható is vagyok.
Jászfényszaru és környéke ! Valaki egy kis kalandra ,cumi , nyali,szopi ma este ? Helyem van !