Vékony hölgy társaságàt keresném, akár tartós kapcsolat is szóba jöhetne.
44- éves, sportos, független ffi vagyok.
44- éves, sportos, független ffi vagyok.
Erdelyi esetleg Kovaszna kornyekerol holgyet keresek....
Kisméretű és/vagy alacsony fiút keresek közös rosszalkodásokhoz. Túlsúlyos kérem, ne írjon.
Üdv.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott,ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.

Sziasztok!
Kimondottan vékony, kis mellű nőt keresek közös programokhoz, akinek a talpát nyalhatnám, a lábujjait szopogathatnám. Cserébe én is teljesítem a vágyaid. Barátkozás, esetleg több. Bp zugló előny
Kimondottan vékony, kis mellű nőt keresek közös programokhoz, akinek a talpát nyalhatnám, a lábujjait szopogathatnám. Cserébe én is teljesítem a vágyaid. Barátkozás, esetleg több. Bp zugló előny
Sziasztok kedves tagok
KERESEKNÉK A FEJÉR MEGYEI CSÁKVÁR TELEPÜLÉS KÖRNYÉKÉN SZEPTEMBER 1-TŐL
Olyan Nőt vagy Csajt vagy csajokkat akik szeretik a szexnek minden formáját. És lenének az alkalmi SZEXCENTRIKUS partnerem. Ami csak az évezetről szól!! Anyagi vonzata nincs!!!!
MAX 30 km és távolságra!!! Fontos tudni való rólam 190cm magas vagyok és pocakos és 33 éves.
A kijelölt korban keresek az 20 - 45 éves korig. Ha te ilyenek tartod magad írj üzenetet és egyeztessünk
KERESEKNÉK A FEJÉR MEGYEI CSÁKVÁR TELEPÜLÉS KÖRNYÉKÉN SZEPTEMBER 1-TŐL
Olyan Nőt vagy Csajt vagy csajokkat akik szeretik a szexnek minden formáját. És lenének az alkalmi SZEXCENTRIKUS partnerem. Ami csak az évezetről szól!! Anyagi vonzata nincs!!!!
MAX 30 km és távolságra!!! Fontos tudni való rólam 190cm magas vagyok és pocakos és 33 éves.
A kijelölt korban keresek az 20 - 45 éves korig. Ha te ilyenek tartod magad írj üzenetet és egyeztessünk
Holnap az az vasárnap kora raeggeli órákban. Olyan 6-óra körül... Nógrádban valaki leápolná a farkam kocsiban ? Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Ludányhalászi , Salgótarján vonalon !
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Helyünk van
Te aztán komolyan gondolatod ha ötször is kiírtad. Ennyire kölcsön akarod adni a nődet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 11. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 09:03
Törölt felhasználó (4327902)

Helló.39 éves. Csinos vékony. Nagy cicus (picit logó) Mellekkel. Anal kedvelő. Pisi kedvelő. Felesègem kölcsön adnám. Mindenre. Ápolt. Egészséges nő.!!
Nők ffi ák jelentkezés várjuk. Előny ha idősebb. 50.60 éves vagy.
Vág yha vékony és nagy farkú ffi. De szívesen kiprobálná nővel is.
Sziasztok Lassan itt van a Szeptember
Ezért a Fejér megyei Csákvár település vonzási körében. Keresek 20 - 40 éves korig Szexcentrikus, bevállalós párokat a 3 as szexre kizárólag Nő őrömére
100% Hetero vagyok. De ha te szingli nő vagy, vagy esetleg otthon nem kapod meg amit szeretnél itt a lehetőség ha szereted a picit mackós a férfiakat Szeptember elsejétől megtalálható leszek Csákváron és annak környékén!!!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan
Ezért a Fejér megyei Csákvár település vonzási körében. Keresek 20 - 40 éves korig Szexcentrikus, bevállalós párokat a 3 as szexre kizárólag Nő őrömére
100% Hetero vagyok. De ha te szingli nő vagy, vagy esetleg otthon nem kapod meg amit szeretnél itt a lehetőség ha szereted a picit mackós a férfiakat Szeptember elsejétől megtalálható leszek Csákváron és annak környékén!!!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan

Sziasztok! Vékony pici cicis vagy lapos lányt hölgyet keresek Borsodból kellemes együttlétekre.
helló
Balatonlellén keresnénk kicsi mellu és kicsi farku párt
esetleg hölgyet augusztusi nyaralásunkra 17-24 ig
Balatonlellén keresnénk kicsi mellu és kicsi farku párt
esetleg hölgyet augusztusi nyaralásunkra 17-24 ig
Helló.39 éves. Csinos vékony. Nagy cicus (picit logó) Mellekkel. Anal kedvelő. Pisi kedvelő. Felesègem kölcsön adnám. Mindenre. Ápolt. Egészséges nő.!!

Hello!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Pár szeretkezését kukkolnám.
Helyet tudok biztosítani Budapesten.
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Pár szeretkezését kukkolnám.
Helyet tudok biztosítani Budapesten.
Hamvas 18 körüli szép formás alakú vékony, vagy teltkarcsú, hosszú hajú lányt keresek Budapest belvárosban, egymás kényeztetésére, közös programokra. Legyél kedves mosolygós közvetlen. Én vékony magas jó kiállású ápolt kedves srác vagyok. Hetero legyél. Magadra ismersz? Írj erre a címre: tomlux2020@gmail.com Puszi
Keresnék olyan Nőt aki időnként kiverné a faszomat Bp