Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok Bajáról. Írjatok rám ha úgy gondoljátok. köszönöm
Győr-Budapest vonalon keresek csinos hölgyet, aki szeretné kipróbálni az anált. Kis méretem van (15x3 cm), így ideális vagyok kezdőknek ilyen téren. Ilyen témában csak hölgyekkel ismerkedek.
Ma estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Pasit keresunk harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Pasit keresunk harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank. Hosszú távon. Kis merettel
Párral ismerkednék Bajáról vagy környékéről. Bízom benne, hogy megtaláljuk egymásban amit keresünk szem előtt tartva a ti vágyaitokat.
Jászságban pici cicisnővel ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Most péntek kora este már találka is lehet kölcsönös szimpátia esetén. Kis mell nem probléma.
Azért örülök, hogy minden nőnek nagy mellei vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 17:40

Törölt felhasználó (1365802)

Kecskemét/Szolnok környékén kis mellű hölgyet, ilyen hölgytagú párt keresnék kölcsönös örömszerzésre.
Vasarnap estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Orosháza környékén keresek olyan Idős hölgyet aki hellyel rendelkezik és kényeztethetnénk egymást!
Sziasztok!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.

Én nagy dudákat keresek de azok sem válaszolnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 30. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 30. szerda 10:46
Törölt felhasználó (1365802)

Azért örülök, hogy minden nőnek nagy mellei vannak.

Vékony kis mellűt pici popójú hölgyet keresek Sopron és környékén. Lehetsz magas vékony vagy alacsony picike. Nem számít csak értékeld a szerényebb méretet. Írj bátran. Várom.
Sziasztok! Korlátozottan magas nővel ismerkednék

Bpesti pár szombat estére keres egy kimondottan kis intimmel rendelkező fiút. Elvárás: vékony testalkat, 25-35 közti kor, max 175cm, intim 15 cm alatt. Hölgy tagunk örömére 38 éves vékony szőke.
Érett molett párt keresek minden jóra Zala Vas megyéből
Hölggyel ,párral ismerkednék!Zoli
Kecskeméten és környékén keresek nőt szexre!Akit érdekel írjon privátban!