szia.ha szeretnél ismerkedni s webcamon megnézni: skype szabo.viktor185
(Ez egy válasz szashabo üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 06:28

Sziasztok! Utazni tudó, igényes pasival ismerkednénk 25-40 éves korosztályból. Szőrtelen, átlagos testalkat (nem kövér) max 16cm intim!!! Kérünk mindenkit, aki nem tartozik a keresési feltételekbe, ne írjon! További szép napot!
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Szia. Engem érdekelne a dolog ha még aktuális.
(Ez egy válasz Ldelta üzenetére (2020. 11. 30. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 30. hétfő 15:29

Sziasztok!
Alkalmi partneremmel keresunk egy 15cm koruli merettel megaldott pasit harmadiknak.
Budapesten lenne a tali. Egy kis extra meg van a dologban.
Privatba irjon, akit erdekel.
Alkalmi partneremmel keresunk egy 15cm koruli merettel megaldott pasit harmadiknak.
Budapesten lenne a tali. Egy kis extra meg van a dologban.
Privatba irjon, akit erdekel.
Sziasztok,
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Kicsi mellű nőt keresek a Jászságban
Rétság-Balassagyarmat-Vác-körzetéből keresek valakit ,aki huncutkodna velem ma ! Helyem van Rétságon ! Ezért olyat keresek,akinek nem gond idejönni...
Most valaki Rétságról egy cumira ? Vagy....kőrnyékéről..... Helyem van !
Sziasztok. Fejér megyében, dec. 24.este 18-tól dec 27.-reggel 5-ig hölgyeket, párokat szívesen vendégül látnám szerény kis szobámban. Ami ahhoz kell hogy tökéletes hangulatban teljen az ünnep, az van, laptop, zene, tv, fény, fűtés, batyus buli lenne nagyjából. Viszont minden meg található a környéken. Ha te is inkább, ki hagynád Covid miatt az ünnepet, akkor ez lesz az a hely ami kell neked nektek. Semmi karácsonyi dekor, se fenyőfa. Zene, szex, kaja, szex film szex, alvás, szex kaja és így tovább.
Szoros punciju 50 + os hölgyet keresek. Helyem van...
Vékony, alacsony vagy kisméretű fiúval ismerkednék, nyitott, bevállalós vagyok.
Vékony pici mellel rendelkező nőt kényeztetném. Akarod? Írj.
Sziasztok,
Megtanítalak mesteien szopni.

Sziasztok.
Sziasztok.Kiscicis vékony csajszit keresek a közelemből minden jóra.Helyem van de utazni is tudok
Sziasztok. Kimellű, vékony hölgyet keresek, aki szereti vagy kipróbálná a tágítós játékokat és a fistinget.
Pici vékony kis mellű lányt, hölgyet, vagy ilyen hölgytagu párt keresek hatalmas dugattyúzasra....
Sziasztok. Sopron és környékén keresek kifejezetten vékony pici cicis-popsis lányt, Vagy alacsony vékony asszonyt 18-tól. 51 éves jó adottságú pasi vagyok. Írjatok bátran . feri196906@citromail.hu
Sziasztok,
keresek Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Keresek valakit,aki most Rétságon lecumizna ! Helyem van !