Péntek, vagy szombat este, hölgy aki szeretne kényeztetve lenni. Szívesen fogadom !
Ha uni-passzív kisméretű férfi vagy, hétvégi estéd szabad, írj.
Ha uni-passzív kisméretű férfi vagy, hétvégi estéd szabad, írj.
Keresek valakit , aki holnap reggel , munka előtt , leápolná a szép....borotvált , igényes farkincámat Nógrádban ! Rétság , Őrhalom , Balassagyarmat , Szécsény vonalon . Helyem nincs , csak autóm !
FIGYELEM MINDEN KEDVES SZEXET KEDVELŐ CSAJNAK, HÖLGYNEK, PÁROKNAK, és SZINGLI FÉRFIAKNAK!!!
Szexben nyitót gondolkodású és bevállalósak figyelmébe.
Hamarosan a Kellett Somogy megyében a Tab és Siófok környékén. A Corona vírus utáni időben szervez alatt áll egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit !!!!
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni!!! Nagyon fontos Dolog lenne hogy akik a részt vennének a Partin lehetnék akár. SUBMISSIV és HEDONIST beállítottságú akár!!! Ez nem hátrány csak előny
Szexben nyitót gondolkodású és bevállalósak figyelmébe.
Hamarosan a Kellett Somogy megyében a Tab és Siófok környékén. A Corona vírus utáni időben szervez alatt áll egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit !!!!
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni!!! Nagyon fontos Dolog lenne hogy akik a részt vennének a Partin lehetnék akár. SUBMISSIV és HEDONIST beállítottságú akár!!! Ez nem hátrány csak előny
Hello!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Kukklás, masztizás, autós kaland...stb...
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Kukklás, masztizás, autós kaland...stb...

33 Férfi autos kalandra keres vékony kismellü hölgyet csak szexre nem baj ha van párod mellete jössz nekem is van mellete keresek titokba
Keresek kicsi mellű hölgyet Heves Megyében!!!!
sziasztok
keresek kicsi mellű hölgyet alkalmi vagy hosszab távra. 27 éves vékonyy srác vagyok.
keresek kicsi mellű hölgyet alkalmi vagy hosszab távra. 27 éves vékonyy srác vagyok.
Sziasztok kedves szex kedvelők.
Felhívnám minden szexre nyitót beválalos szingli nőneket és pároknak a figyelmét hogy Kellett Somogy megyében Siófok tól 40 kb re kb a Corona vírus utánra szerveznék egy ismerőssel egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit!!!!!
Anyagi vonzata nincs csak a kedvet lazító Alkohol és úditöt kellene hozni!!!
Nagyon fontos Dolog lenne hogy ha valaki Párban érkezik!!! Legyen minden hölgy nyitot ne ranagadjunk le a párjánál a szabad pasikat is le LEHET TÁNGAD!! Kényeztetni!!! És viszont nőt is!! Nagyon fontos Szingli férfi intim képet küldene jelentkezéskor azonnali kizárás jelent. Nem a farok méret a lényeg hanem a jó társasság! És a Szex minden téren! Ami fontos dolog még hogy a partin korosztály 18 - 55 éves korig keresünk jelentkezőket. És jelentkezni Privátba
egy kis bemutatkozót, és egy egyszerű nyaralós képet ahol esetleg fürdőruhás ez mindenkire vonatkozna szingli csajra, pár, férfira!!!!!
Felhívnám minden szexre nyitót beválalos szingli nőneket és pároknak a figyelmét hogy Kellett Somogy megyében Siófok tól 40 kb re kb a Corona vírus utánra szerveznék egy ismerőssel egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit!!!!!
Anyagi vonzata nincs csak a kedvet lazító Alkohol és úditöt kellene hozni!!!
Nagyon fontos Dolog lenne hogy ha valaki Párban érkezik!!! Legyen minden hölgy nyitot ne ranagadjunk le a párjánál a szabad pasikat is le LEHET TÁNGAD!! Kényeztetni!!! És viszont nőt is!! Nagyon fontos Szingli férfi intim képet küldene jelentkezéskor azonnali kizárás jelent. Nem a farok méret a lényeg hanem a jó társasság! És a Szex minden téren! Ami fontos dolog még hogy a partin korosztály 18 - 55 éves korig keresünk jelentkezőket. És jelentkezni Privátba
egy kis bemutatkozót, és egy egyszerű nyaralós képet ahol esetleg fürdőruhás ez mindenkire vonatkozna szingli csajra, pár, férfira!!!!!
Budapesti hölgyet keresek mára
Sziasztok!
Baja-Szeged között utazom. Ifjú hölgyet/csinos nőt keresek magam mellé utitársnak.
05.14. 5:30 Baja->Szeged, 14:00 Szeged->Baja
(Nem túl nagy szerszámmal rendelkezem)
Baja-Szeged között utazom. Ifjú hölgyet/csinos nőt keresek magam mellé utitársnak.
05.14. 5:30 Baja->Szeged, 14:00 Szeged->Baja
(Nem túl nagy szerszámmal rendelkezem)
Duci lány?
Hölgyekhez, párokhoz csatlakoznák.
,...kistermetű hölgyet keresek Bp.-és környékéről,...kor ,alkat nem számít,..hosszú távra keresek,..ha kell diszkréten!!
keress privátban!!
keress privátban!!
Vékony szerszám esetleg hova férne be?

Vékony szerszám esetleg hova férne be?

Miskolci duxi kis mérettel rendelkezem.Hölggyel párral ismerkednék diszkréten..Nyitott vagyok mindenre. privátban keress.
Rétság , Balassagyarmat , Szécsény vonalon keresek valakit holnapra-hétfő korán reggelre,aki leápolja a farkincámat !
Sziasztok
Hölgypartnert/ket keresek, aki el tudja fogadni a nagyobb szerszàmot és nem csak csodàlkozik de dolgozna is rajta... Lehetetlen???
Hölgypartnert/ket keresek, aki el tudja fogadni a nagyobb szerszàmot és nem csak csodàlkozik de dolgozna is rajta... Lehetetlen???
Szombathely-Sopron és környékén keresek, nagyon vékony kis mellű akár alacsony termetű lányt hölgyet 18-tól. Én egy jó adottságú 50 éves pasi vagyok. Írjatok bátran. feri196906@freemail.hu
50-es, mackos, kisméretű férfi keresi érett nyalás centrikus barátnőjét Szeged - Békéscsaba térségében