Úgy látom itt szinte pasik vannak! bi vagy leszbi hölgyet keresünk párosunk nő tagjának játszadozásra ! bővebb infó üziben!
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Szia! Kisméretű srác vagyok. Szívesen megismernélek.
(Ez egy válasz shadoe üzenetére (2020. 01. 31. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Albertirsàn helyem van mostantól holnap estig biszex pár esetleg? Minden megoldás érdekel
Hét végén is aktuális
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2020. 01. 25. szombat 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 25. szombat 02:00

Pici mellü nőt kényeztetnék a Jászságban. Utazni tudok de a hely is megoldható.
Ha a profilképemen lévő faszt szívesen leszopnád írj.
Bp. Ma valaki?
Sziasztok!
Alacsony vagy kisméretű fiúval ismerkednék.
Ma estére keresek egy felső fokú,fuvola művészt a 10.kerületben ! Helyem van ! Csak egy finom cumira !
Sziasztok!
Sziasztok! 40 múltam, még szűz, kisebb mérettel hölgyet esetleg párt keresnék..
Hölgyet, párt fogadnék kellemes hajlékomban ma és holnap este, de látogatóba is szívesen megyek

Pici mellü nőt kényeztetnék a Jászságban. Utazni tudok de a hely is megoldható.

Sziasztok- keresek párt akivel én is párként taliznék, azaz a pasimmal- vagy keresek hölgyet harmadiknak akár az én akár a párom akár mindkettőnk örömére, tehát beszállót, de csak és kizárólag nőt PASIK NEM.
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel smile
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE ..
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel smile
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE ..
Sziasztok- keresünk kimondottan kis mellű hölgyet IS ! Párkéntkeresek- beszállónak, esetleg párok is ahol a hölgy kimondottan pici mellű. Akár csak az én akár csak a pasim örömére- vagy mindenki mindekivel
Kor nem fontos- ami viszont az, hogy DISZKRÉCIÓ-ÁPOLTSÁG ! Szóló pasik NEM- köszke ! Bi hölgy vagyok a pasim full hetero- de a női bi nem feltétel, csak mint lehetőség ezért írtam le. Jelentkezés fényképes adatlappal, ez az alap- ezt is köszi. Aztán a többit meglátjuk

Sziasztok!
Olyan lányt keresek, akinek szinte nincs cicije,vagy nagyon pici! De a punci lehet nagy,ha van ilyen,várom privátban diszkréten a válaszát! Ne legyél nagyon távol,az se baj ha fiús vagy!!!
Olyan lányt keresek, akinek szinte nincs cicije,vagy nagyon pici! De a punci lehet nagy,ha van ilyen,várom privátban diszkréten a válaszát! Ne legyél nagyon távol,az se baj ha fiús vagy!!!
Sziasztok!
Szolnoki hölgyet, csajt estleg párt keresnék akivel kellemesen eltölthetném a szabadidőmet.
44 éves 180 cm magas, 87 kg súlyú férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Szolnoki hölgyet, csajt estleg párt keresnék akivel kellemesen eltölthetném a szabadidőmet.
44 éves 180 cm magas, 87 kg súlyú férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Ha elhanyagolt férj vagy vagy nincs barátnőd akkor Én pótolom neked. Akár rendszeresen is. Persze diszkréten!
Vékony és kis farkúak előnyben.
Vékony és kis farkúak előnyben.