Kisméretű, vékony vagy alacsony srácot keresek homoszexre.
sziasztok Lányok hőlgyek beszélgetés vagy camozás bármiben benevagyok keresetek nyugotan skype rodger.rodger2
Kisméretű fiút szopnék. Bajszos szakállas érfi vagyok Budáról. Hely kellene vagy autó.
Vác - Rétság - Balassagyarmat vonalról keresek valakit,aki leápolná a farkamat ma ! Helyem van Rétságon ! Utazni tudj..
Sziasztok! A korábbi keresésünk sikerét megismételve, ismét partnert keresünk cuckold vagy hármas felálláshoz. Macis, duci testalkattal! 30+ korosztály előnyben.
Privátban üzenjetek kérlek.
Korábban is sok levél érkezett, nem tudunk mindenre válaszolni. Ha lemarad a válaszunk, ne vedd magadra, egyszerűen csak nem téged választottunk, vagy nem tudtunk válaszolni. Puszi pacsi
Privátban üzenjetek kérlek.
Korábban is sok levél érkezett, nem tudunk mindenre válaszolni. Ha lemarad a válaszunk, ne vedd magadra, egyszerűen csak nem téged választottunk, vagy nem tudtunk válaszolni. Puszi pacsi
Ma 4 után Kecskeméten ápolt farkat kényeztetnék autóban. Vagy hívj fel magadhoz.
Sziasztok,
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Sziasztok,
keresek Somogyban Balaton környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Somogyban Balaton környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Párt keresek 3as sexre vagy párod csak nézné ahogy dugunk
Finom kis mellű nő minden álmom. Ha van párod és 3-ban csináljuk az még jobban bejön nekem.
Írj, írjatok ! Tudnom kell, neked/nektek mi a fontos, hogy jót szórakozhassunk együtt.

Kisméretű, alacsony, vékony vagy impotens fiút keresek, fétises pervi is ok.
Sziasztok,
Szegedi párt keresek - akár passzívan is - Megbeszéljük!
Jászfényszaru és környéke... Valaki leápolná a farkamat ?
Kis méretű férfi partnert keres
Sziasztok,
Sziasztok Lányok!
Szívesen ismerkednék olyan lányokkal, akiknek eddig testi adósságai miatt nem volt sok szerencséjük fiukkal. Én 50- es kedves, barátsagos ,átlagos megjelenésű férfi vagyok. Írj bátran, nagyon szívesen segítenék. Gátlásaid feloldásában is. Írd címzett: dh6995259@gmail.com Örülnék ha segíthetnék neked. Mert tudom mennyire rossz hogy nincs egy fiúd aki nem csak a lelkeddel, de a testeddel is foglalkozni.
Csak bátran, semmi nem szégyen, és nem ciki.
Szívesen ismerkednék olyan lányokkal, akiknek eddig testi adósságai miatt nem volt sok szerencséjük fiukkal. Én 50- es kedves, barátsagos ,átlagos megjelenésű férfi vagyok. Írj bátran, nagyon szívesen segítenék. Gátlásaid feloldásában is. Írd címzett: dh6995259@gmail.com Örülnék ha segíthetnék neked. Mert tudom mennyire rossz hogy nincs egy fiúd aki nem csak a lelkeddel, de a testeddel is foglalkozni.
Csak bátran, semmi nem szégyen, és nem ciki.
Jászfényszaru és környéke ! Valaki egy kis kalandra ,cumi , nyali,szopi ma este ? Helyem van !