Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Kisméretű faszomat kismellű lányra verném

Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Méret lényegtelen. Legyen sok gecid. Békéscsaba és környéke.
Kisméretű, vagy vékony ill. alacsony fiúval is barátkoznék. Impotens, perverz is lehetsz.
Vékony, kismellű (akár deszka mellű) csajt keresek! Sok mindenre nyitott vagyok! Volt sportoló srác!
Üdv.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Sziasztok
Gábor Imre vagyok 53 éves
Pünkösdi hétvégét a Balatonendréden töltöm a családommal!!! De mivel a párom nem igen kívánja a szexet mostanság ezért keresnék alternatív Alkalmi szexpartnereket!
/ Szingli nőt és Párok jelentkezését várom/
Rólam amit tudni kell :
Vékony, Sportos alkatom van!
178 cm magas 78kg 18cm farkam
Imádom a szexet, imádok nyalni!
Szeretek csókolózni közben! Kedvelem ha a csaj szeret mély torkozni de " nem kötelező "
Ezért olyan Szingli vagy esetleg Párt keres akik Igazi Szexcentrikusnak vallják magukat!!!
És ha felkeltetem az érdeklődésüket írjátok kérlek
Gábor Imre vagyok 53 éves
Pünkösdi hétvégét a Balatonendréden töltöm a családommal!!! De mivel a párom nem igen kívánja a szexet mostanság ezért keresnék alternatív Alkalmi szexpartnereket!
/ Szingli nőt és Párok jelentkezését várom/
Rólam amit tudni kell :
Vékony, Sportos alkatom van!
178 cm magas 78kg 18cm farkam
Imádom a szexet, imádok nyalni!
Szeretek csókolózni közben! Kedvelem ha a csaj szeret mély torkozni de " nem kötelező "
Ezért olyan Szingli vagy esetleg Párt keres akik Igazi Szexcentrikusnak vallják magukat!!!
És ha felkeltetem az érdeklődésüket írjátok kérlek
Sziasztok. Kiscicis vékony lányt nagyon szívesen kényeztetnék.Ha magadra ismersz keress bátran
Megismerkednék olyan hetero,nős úrral akit izgatna ha egy igényes fiatal ápolt srác orálisan kényeztetne miközben megnézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van!Pestmegyei vagyok.Diszkréció garantált!
Nem zavar ha kicsi a méreted!
Nem zavar ha kicsi a méreted!
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne!
46 éves macis ffi keres fiatal párt , lányt 18-25 éves korig akár biszex kalandra is .Nálam lakhatás vidéki lánynak akár megoldható is lehet.
Sziasztok! Keresünk szopni ,nyalni ,szopatni szerető kis max.átlagos mérettel rendelkező bi pasit. Csak a közelünkből keresünk. Este 10 után szoktunk ráérni.De keresünk bi hölgyet is. Ápoltság diszkréció adott és elvárt. Jelentkezni fotóval a goldenmilf40@gmail.com címen lehet. Szép napot mindenkinek!
27 éves heteró férfiként, 15/4-es farokkal 18-50 éves kor közötti, igényes, ápolt hölgyet keresek Budapesten. A szexben korlátokat - szinte - nem ismerek, helyet tudok intézni.
pici-cicis nőt keresek közös élvezetekre a Jászságban utazni tudok.
Sziasztok ! Hatvan , Jászfényszaru ,Jászberény környékéről keresek olyan párt , ahol kölcsönös orál közben,kinyalhatnám a hölgy tag,tele élvezett punciát ! Akár hatvankilencezés közben is....
Hello
Kis intim méretű , ápolt , normális , diszkrét pasi vagyok. Sok dolog izgatja a fantáziámat... Nektek is....?
Kis intim méretű , ápolt , normális , diszkrét pasi vagyok. Sok dolog izgatja a fantáziámat... Nektek is....?
Kifejezetten kismellü hölgytagu párt keresünk. Két 40 éves pasi csatlakozna
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Kifejezetten kis mellű nőt keresek Nógrád megyében!