Sziasztok.
Ma este Budapesten rosszalkodnék ..mindenkinek válaszolok
Ma este Budapesten rosszalkodnék ..mindenkinek válaszolok
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Pici mellű nőt kényeztetnék a jászságban
Alacsony srác vagyok, átlagos méretű farkammal. alacsony, 35 év alatti lányokat keres. írjon privátban, ha érdekli a barátság és találkozik Budapesten.
Hölggyel ismerkednék! Bp. XIII. 192cm,95kg,16cm.
Ha túl kicsi vagy túl nagy a farkad,hetero srác vagy de mindened a hokizás,szereted a szép puncikat akkor írj egy igényes enyhén bi srácnak!Csak hokizás érdekel amatőr csajos szexfilmjeimre!Helyem van Pestmegyében,írj elérhetőséget!
Félegyháza környékén ma valaki?
Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Pici aranyos lány akivel lehet ismerkedni?
Rugalmas, autóval rendelkező hölgyet keressek!! Hosszú távon is kényeztetném! Irj privátot!!
Sziasztok.Kiscicis vékony lányt kényeztetnék
Vékony, alacsony vagy kisméretű sráccal szexelnék, pervi is ok.
Kismellű nő, akár tini is, kbarcikán vagy környékén?
csütörtökön puncit nyalnék kor külsö nem számit fizetek is érte veszprém környéke siofok környéke balaton északi partutazni tudok
Zalából keresek érett molett hölgyet párt minden jóra 34 éves diszkrét kedves srác vagyok.
Vasárnap este keresunk kis mérettel fiut harmadiknak ha beválik hosszabb távra . Baján várunk.
Vasarnapra keresunk fiut harmadiknak kis merettel Bajan. Irj rank ha eljonnel. A tobbit megbeszeljuk
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
Sziasztok 15/5 - ös mérettel partnert keresek hölgy vagy pár személyében, Szigetszentmiklós és környékén
Szerda estere keresunk harmadiknak pasit KIS merettel vagy part Bajan. Ha erdekel irj uzenetet es megbeszeljuk a tobbit.