Nem nagy méretemmel jelentkeznék párokhoz.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok Szolnok és környékéről ismerkednék szexre nővel lánnyal aki pasit keres. Várom a leveleket skyp viber van. Irjatok

Kismellű ,avagy " lapos " hölgyet dugnek
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Sopron és környékén keresek egy vékony lányt aki beleülne és lovagolna a farkamon. Nem óriás , kedveld a szerényebb méretet.
Gátlásos hölgynek segítenék.
kistermetű hölgyet keresek hosszú távra!!!,..,kor,alkat nem számít!!,...,írj privátban!
Kisméretű, vékony vagy alacsony, akár impotens fiút keresek.
Apró mellű hölgyet keresek,akinek hiányzik a szex ! Az sem gond ,ha picike vagy... Kor...egyebek nem számítanak !
Vékony kis mellű hölgyet keresek Hajdúból!
Debrecenben keresek 45 -55 csinos hölgyet vagy párt titkos kapcsolatra akár csak 1x akár rendszeresen. Irj
Sziasztok Nővel lánnyal ismerkednek szexre Szolnok vagy környéken várom leveleket.
Sziasztok. Kis mellü hölgyel ismerkednék Nyíregyházán és környékén.
kistermetű hölgyet keresek hosszú távra!!!,..,kor,alkat nem számít!!,...,írj privátban!
idősebb hölgyet keresek a 8-kerből,aki kényeztetne!!,..,keress privátban!
Sziasztok! Hetero párhoz csatlakoznék, Borsod megyéből! Kukkolásról is lehet szó! Vagy gátlásos hölgynek segítenék!
Sziasztok. Extra kis intimmel rendelkező pasival ismerkednénk.
Szia!
István vagyok Tökölről. 55 éves, 162cm magas, 62kg, sportos testalkatú, rövid hajú, alul felül borotvált. A farkam hossza:12cm. csiperke1234@gmail.com Szép Napot kívánok Neked! (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2022. 02. 04. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
István vagyok Tökölről. 55 éves, 162cm magas, 62kg, sportos testalkatú, rövid hajú, alul felül borotvált. A farkam hossza:12cm. csiperke1234@gmail.com Szép Napot kívánok Neked! (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2022. 02. 04. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!