Engem lehet érdekelne írj rám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 08:06
Törölt felhasználó (4660308)
VIP

15 cm merettel keresek not, part, pasit. Ha ezt a meretet kedveled, akkor irj. Van helyem ma.
nagy bimbóudvaros, striás vagy kis mellű nők érdekelnek

sziasztok Miskolc es kornyeken keresek autoskalandra szopni imado lanyokat! akar 2 lany is johet! johnazarikov@gmail.com itt az emailem irjatok!
udv
udv
13/2 intimmel keresek nőt szexkapcsolatra
Orált kedvelő hölgyet keresek
kistermetű roma lányt keresek,hosszú távú kapcsira!!!,..,keress privátban!!
Kisméretű, alacsony, vékony vagy impotens fiút keresek akár komolyabb ismerkedéshez. Fétises téma is jöhet.
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni. Kis mell, alkat nem akadály.
Sziasztok,
46 éves szolnoki férfi vagyok 13/4 farokkal.
Keresnék olyan lányt, nőt esetleg párt aki meglátogatnának, vagy akiket meglátogathatnék.
180 cm magas 88 kg súlyú átlagos független férfi vagyok.
Privát üzemeteket várok.
46 éves szolnoki férfi vagyok 13/4 farokkal.
Keresnék olyan lányt, nőt esetleg párt aki meglátogatnának, vagy akiket meglátogathatnék.
180 cm magas 88 kg súlyú átlagos független férfi vagyok.
Privát üzemeteket várok.
Elhanyagolt feleséget,kiéhezett hölgyet vagy unatkozó anyukát masszíroznék,nyalnék akár viszonzás nélkül is napközben Bp 17 ker kke Igény szerint több is lehet
Sziasztok. Nagy bimbóudvaros lányokat szeretem. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni smile szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat smile
Pici cicis nőt kényeztetnék a Jászság és környékén
Sziasztok. Sopron és környékén keresek 50 sőt 55 fölötti szexben még mindíg nagyon aktív és kívánós hölgyet. Tartós diszkrét erotikus kapcsolatra. Én egy vidám 52 éves pasi vagyok aki imád kényeztetni.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Apró termetű csajokat keresek!!,..,hosszú távra,..,kor alkat nem számít!!,..,Én sem vagyok égi meszelő!!. Keress privátban.
Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Esetleg aki messzebbről jön erre felé (Nő, illetve pár), és benne lennének az autó/szabad szexben, ők is nyugodtan írhatnak.
Esetleg aki messzebbről jön erre felé (Nő, illetve pár), és benne lennének az autó/szabad szexben, ők is nyugodtan írhatnak.
Pici cicis hölgyet kényeztetnék orálisan , vagy ahogy szeretné , de a beszélgetésben is benne vagyok.
Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Főleg a női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).