Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Pécs és környékén valaki?

Kecskeméten kismellű/nagymellű csajokkal dugnék!Írj privátban!
Sziasztok.Vékony, kismellű hölgyet keresek.Kizárólag 50kg alatt.
Szolnokon keresek valakit, helyem van.
Székesfehérvári vagy környékbeli picicicis lánnyal hölgyel ismerkednék
Szeretnék találni egy pici lányt, nőt akivel érzéki időt tölthetek abban a kevés szabadidőmben Budapesten.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek nagyon vékony , kismellű, pici popós hölgyet tartós szex kapcsolatra.
Írj bátran nem bánod meg.
Írj bátran nem bánod meg.
Sziasztok! Szombathely illetve Sopron környékén keresnék lányt/hölgyet kellemes időtöltésre.
kistermetű hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,kor nem számít!,..,keress privátban!!
Nőt keresek, kor és alkat nem számít. Helyem van.
13/2 intimmel keresem női partnerem
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.
Párokat, illetve bi lányokat keresünk minden jóra. A kicsi/normál méretet szeretjük mind férfiaknál, mind hölgyeknél. Ha van itt ilyen pár, vagy valóban biszex lány, szívesen vennénk ha írna
Mindkettőnk normál méretekkel rendelkezik, kivéve párunk férfitagjának magasságát

Mindkettőnk normál méretekkel rendelkezik, kivéve párunk férfitagjának magasságát

Sziasztok! Egyedüli fiatal srácként keresnék lányt, hölgyet kellemes együttlétre, Szombathely-Sopron környékén.
kistermetű hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,kor nem számít!,..,keress privátban!!
kistermetű roma lányt keresek,hosszú távú kapcsira!!!,..,keress privátban!!
Sziasztok!
46 éves rosszfiús külsejű pasi vagyok.
Ezzel ellentétben a farkam mérete átlagon aluli.
Ha izgat valakit,hölgyet vagy akár párt,szivesen ismerkednék.
46 éves rosszfiús külsejű pasi vagyok.
Ezzel ellentétben a farkam mérete átlagon aluli.
Ha izgat valakit,hölgyet vagy akár párt,szivesen ismerkednék.
Sziasztok junius 10en 17ora utan kaposvaron cumiznék, kor, alkat, méret nem számit, elony ha borotvalt a farkad smile 33 éves duci bi pasi vagyok
Kisméretű és/vagy alacsony, vékony, akár impotens srácot keresek.