Pici,vékony hölgyet kényeztetnék akár rendszeresen!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten és környéké. Hölgyek írjatok bátran
kistermetű ,vékony,(sovány),hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,kor nem számít!,..,keress privátban!!
Sziasztok!
Kis farkút szopnék 18.ker - Vecsés környékén.
Milyen időszakban lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 11:09
Törölt felhasználó (4658892)

Sziasztok!
Kinek mi a kicsi vagy a nagy! Én nem tudom eldönteni! Mindig a társ érzi hogy elég vagy sem! De mikor odafigyeléssel társul a szeretkezés nem biztos hogy a méret számít! Érezni kell a másik rezdüléseit és igen mindig a másik legyen az első! Nekem nem nagy de eddig nem volt panasz rá! Ha úgy van húzom a haját de lehet hogy álomba simogatom! A közös rezgés legyen meg!
Basszus! A lényeget felejtettem el! Öszinteség! Az feldobja a libidót!
Baja és környékén hölgyet, idősebb hölgyet kényeztetnék.
Párhoz is társulnék.
Házi barát is lennék !
Párhoz is társulnék.
Házi barát is lennék !

Nagykanizsa környékén diszkrét Nővel ismerkednék.
Szabadidő hasznos eltöltésére.
Szabadidő hasznos eltöltésére.
Sziasztok. Kicsi farkamra keresek pici csajt Sopron és környékén. Írj ha szeretsz lovagolni vagy popóba is mehet.53 vagyok, korhatár nélkül keresek 18-tól.
Sziasztok!
Békés megyei lányt, hölgyet, asszony keresek, aki a kicsi de kemény farkamon élvezkedne!
Irj privátot!
Békés megyei lányt, hölgyet, asszony keresek, aki a kicsi de kemény farkamon élvezkedne!
Irj privátot!
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Alacsony, kis termetű, vékony vagy kisméretű ill. impotens pasit keresek.
Nagyon vékony kis cicis nővel párral ismerkednék!
13/2-es intimmel keresek női partnert
kistermetű ,vékony,(sovány),hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,kor nem számít!,..,keress privátban!!
Sziasztok Szolnok és környékéről várom nők lányok jelentkezését aki pasit keres. Utazni fogadni is tudok viber van varom a leveleket.
Vékony alkatú nőt keresek, alkalmi vagy nyitott kapcsolatra. Sok mindenben benne lennék.
Vékony, alacsony ill. kisméretű vagy akár impotens fiúval ismerkednék.