Idősebb hölgynek lennék Baja környékén házi barátja.
Idősebb párhoz is csatlakoznék.
Idősebb párhoz is csatlakoznék.

Holnap kis farokkal valaki a Magnumba? Szopnék esetleg dugatni is szeretnék. 14 óra körül
Sziasztok. Kicsi farkamra keresek pici csajt Sopron és környékén. Írj ha szeretsz lovagolni vagy popóba is mehet.53 vagyok, korhatár nélkül keresek 18-tól.
Sziasztok nővel lánnyal ismerkednék szex kapcsolatra aki pasit keres várom a leveleket. Adatlapom van. Utazni tudok de helyem is van. Szolnok és környéke. Irjatok
Nem függetlenként,keresek,Hatvan Gyöngyös környékén elhanyagolt feleséget,önmagával elégedetlen,külsőleg alábecsülő önbizalom hiányos hölgyet,aki szeretné átélni,megélni vágyait nyíltan felszabadultan olyas valakivel,aki tényleg odafigyel rá.
Kis termetű pasi keresi hölgy partnerét Budapesten. Ha szereted, hogy kitartóan dugnak, akkor jelentkezz!
Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
Kis farkú egyént keresek kezdésként a hátsómba!
Miskolci kis intimmel rendelkező ur szopathatna dughatna a természetben vagy nála hosszú távon is
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!‘“”””””!!!!
Félegyháza környékén valaki?
Kismellű,kistermetű,sovány hölgyet,vagy ilyen házaspárt keresek,hosszútávú kapcsolatra!! Kor nem számít,...,diszkréció igen!! Keress privátban!!
Sokan vagyunk oda a gyönyörű kisebb cicikért hidd el.
Nem szeretnéd megmutatni legalább az adatlapodon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 14. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 14. hétfő 19:02

Nem szeretnéd megmutatni legalább az adatlapodon?

Törölt felhasználó (4689816)

Kicsik a melleim, de nem zavar. Én így vagyok szexi nő.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok, kistermetű hölgyet keresek szexhintás játékra (is)
Bp.

Orális játékokra keresek nőt párt ffit kor alkat nem számít
Nekem csak nagy van és szopatni szeretem.
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2022. 11. 20. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén ismerkednék lánnyal/hölggyel, esetleg párral.