sajnálom,mind1 azért még keresek partnert
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2024. 01. 02. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 10:18

szia boldog ujévet nagyon aranyos farkad van az enyém is hasonló csak az a baj hogy kicsit messze lakom
szia boldog ujévet nagyon aranyos farkad van az enyém is hasonló csak az a baj hogy kicsit messze lakom
(Ez egy válasz ember84 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 14:50

10-11 cm farokkal keresek partnert közös masztira,akár egyébb dolgokra.Budapest 18.ban vagyok.
sokáig bírom..
sokáig bírom..

Sziasztok! Miskolci duci hölgytagú házaspár keres kisebb / max.15 cm/ intimmel rendelkező heteró nyalni szerető pasit! Helyünk sajna nincs!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
10-11 cm farokkal keresek partnert közös masztira,akár egyébb dolgokra.Budapest 18.ban vagyok.
sokáig bírom..
sokáig bírom..

Rendszeres közös masztira keresem hellyel rendelkező kisméretű partnerem.
Miskolcon kicsi vagy nagyon kicsi pöcörőt szopnék,dughatol is vele
Vékony, alacsony, kis termetű, kis méretű vagy impotens fiúval ismerkednék.
160 cm magassághoz 18+/5,5 mérettel az ambivalencia magasfokát is meghágtam...

Szia!
Az enyém pont akkora. Összehozunk valamit? (Ez egy válasz abc39 üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyém pont akkora. Összehozunk valamit? (Ez egy válasz abc39 üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív bi pasival ismerkednék,akinek vékony 10cm körüli a farka.
Magányos egyedüláló Törpe méretű hölgyet keresek,Kor alkat mindegy...Pécs és környéke
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk. Csak mail
Kis farkam kényeztetésére keresek hölgyet

sziasztok szilveszterre keresnénk másik párt , ismerkedésre bulira szexre ha magatokra ismertetek írjatok ránk
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk. Csak mail. Boldog karácsonyt mindenkinek!
Pécs és környékén valaki(k)?
Kedves Hölgyek!
Keresek társat fétisem kiéléséhez.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Akár életvitel szerűen is működhet....velem élsz,de azzal vagy akivel akarsz.
Ha magadra vagy fantáziádra ismersz,írj hozzászólást és rád írok.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Kedves Hölgyek!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne.
Pici alacsony hölgyet keresnék,kor alkat mindegy...Baranya,tolna,somogy megyékből...