Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Kis farkamra keresek partnert. Kedves vagyok és odaadó, megteszek mindent, amit kérsz.
Kecskeméten kis termetű lányba, nőbe dugnám vastag farkamat! Lehetsz vékony, telt és duci is, keress meg!
Sziasztok. Bp 7.ker? Ismerkednék testközelből, vagy valami

Szép napot. Fiús alkatú lányt, párt keresnék, fejér megyéből vagy környékből.
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok ! Kismellű alacsony nőt, vagy ilyen hölgytagú párt keresek Heves megyéből. írj privit
nekem is 11 ..én is beszélgetnék,ismerkednék Budapesti emberekkel ,találka is lehet ha megvan szimpi
közös maszti,orál
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Budapesti hölgyel vagy Párral találkoznak este folyamán (Autos sofőr ) +20.5
Kis farkú férfit keresek rég használt lukam dugására. Ha akarja köcsöge leszek.70-esmeleg Rákospalotáról.
beszélgetnék kisfarkú férfiakkal nekem 11cm
Sziasztok! Extrém alacsony lányt keresek. 140cm alatt!
Kisméretű, ill. alacsony, kis termetű, vékony, akár impotens fiúval is ismerkednék.
11es mérettel mackós srác passzívként keres társat.. közös maszti ,orál ..
ha anál akkor passzívként.
ha anál akkor passzívként.
Nem nagy, de szép formájú, nagy makkor ütve fúróm karbantartására keresem az érettebb korosztályból hölgy partnerem, Budapest és környékén. Írj ha érdekes lehet.
Mekkora a max méret?
13/2-es mérettel keresem női partnerem
Sziasztok kedves tagok
Csákvár település környékén keresek olyan Csajt, Hölgyet, vagy Párt aki kedvelik a mackós alkatú férfiakat! Délutáni rövid találkozót meg ejteni. Élvezzük egymás testét
Üdv Gábor várom leveled
Csákvár település környékén keresek olyan Csajt, Hölgyet, vagy Párt aki kedvelik a mackós alkatú férfiakat! Délutáni rövid találkozót meg ejteni. Élvezzük egymás testét
Üdv Gábor várom leveled

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is