Vasárnap kora délutánra keresek hölgyet vagy urat kölcsönös örömszerzésre Maglódon. 14 cm-es, szőrös farkam van.
Írjatok
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 08. 30. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 16:52

Sziasztok. Olyan lehetőséget keresek hogy valaki fogdosna,kiverné a farkam. Bp- en.
Oh Thats me!

Vékony, alacsony, kis termetű vagy kis méretű, esetleg impotens fiúval ismerkednék.
Sziasztok!Győr-Veszprém vonalon alacsony,vékonyka kicsi kerek formás csajszival ismiznék,koltséggel is.
Írjatok
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
szerda délelött /9-kor/ szopnék veszprémben végig.lehetöleg kis méretet.irj és megbeszéljük.én mackos bi vagyok.
kis mellú alacsony lányt nőt keresek laza kapcsra
Sz.Sz. B megyébe lányok,asszonyok aki szereti a kis méretet. Privátban!
11es farokkal passziv mackós srác ismerkedne közös maszti,orál ,és anál érdekelne még passziv részről
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Kéne egy kicsi punci
Sziasztok, keresek olyat aki kenyeztetné a farkamat, csak is hajnalban, vas megye! Írj üzenetet
Kis termetű egyedülálló lányokkal beszélgetnék. Odaadóan kényeztetek. Priviben várom a hölgyek jelentkezését.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Sziasztok,
49 éves szolnoki férfiként keresnék egy lehetőleg fiatal vékony, alacsony, kis mellű hölgyet akivel a hétvégén jól érezhetnénk magunkat.
Átlagos testalkatú kisfarkú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
49 éves szolnoki férfiként keresnék egy lehetőleg fiatal vékony, alacsony, kis mellű hölgyet akivel a hétvégén jól érezhetnénk magunkat.
Átlagos testalkatú kisfarkú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Imádom a kis mellű lányokat, nekem az a Best!!!
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Imádom a kis mellű lányokat, nekem az a Best!!!
Diszkréció adott és elvárt.
Pici hölgyet kényeztetnék max 140cm magasig de ha alacsonyab még jóbb alkat kor mindegy.Pécs+50km
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit