Sziasztok! Kezdő Bi-ként keresek uni vagy passzív fiút kipróbálni új dolgokat ! Szeretném ki próbálni a kölcsönös szopást , faszverést, ezaz ami leginkább izgat. (Hajdú-Bihar, Szabolcs , Borsod) 170 magas 27 éves 80 kg vagyok . Írj üzit és beszéljünk!
ha kicsi a farkad nem baj ! írj!

14 cm kis farkam szopására keresek keresek lányokat nőket helyem van de bárhol lehet és bármikor
Szép jo reggelt
Kicsi termetre IS vágynék.
Kicsi mell, kicsi popsi,stb..
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Kicsi termetre IS vágynék.

Kicsi mell, kicsi popsi,stb..
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Sziasztok
16-17 cm es intimmel keresek Budapest és 100 km távolságbból 60 + os Nőt , párt
16-17 cm es intimmel keresek Budapest és 100 km távolságbból 60 + os Nőt , párt
Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
csajt keresek hosszu távra szolnok hoz kozel 52 éves vagyok
Sziasztok.
Sopron-Bük közt keresek alacsony vékony kismellű. pici popós hölgyet korhatár megkötés nélkül 18-tól.
Házas pár is érdekel.
Írjon már valaki nem hiszem el hogy nincs szex éhes nő vagy pár.
Sopron-Bük közt keresek alacsony vékony kismellű. pici popós hölgyet korhatár megkötés nélkül 18-tól.
Házas pár is érdekel.
Írjon már valaki nem hiszem el hogy nincs szex éhes nő vagy pár.
Ma estére keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Hely van.Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Sziasztok
70 es pasi 16 os intimmel nőt keres
70 es pasi 16 os intimmel nőt keres
Kis farkamra keresek partnert, akit nem zavar, hogy csak ekkora.
Sziasztok
70 es pasi 16 os intimmel 60 as nőt keres búvóhely van Budapesten
70 es pasi 16 os intimmel 60 as nőt keres búvóhely van Budapesten
11es farokkal mackós srác keres partnert ..akár közös akár 1oldalú orálra vagy masztira
bp 18ker

Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
sziasztok sajnos a farkam 11cm volt már valaki a magnum szaunában járnak oda kisfarkú pasik í
sziasztok sajnos a farkam 11cm volt már valaki a magnum szaunában járnak oda kisfarkú pasik íírjatok róla
Bi passzív férfiként keresek jópasit 13/5 mérettel. Hétközben esténként Dunaharaszti-Gyál.
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Törpicur Nőket keresek kor alkat mindegy,méret Max 140cm
Kisfarkakat falnek!!
Hali! Budapest belvaros szopo tali most?! (Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 07:42
Hali! Budapest belvaros szopo tali most?! (Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Bi passzív férfiként keresek jópasit 13/5 mérettel. Hétközben esténként Dunaharaszti-Gyál.