Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajta természetesen diszkréten arc nélkül. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon
Sok tapasztalattal és
Kicsi mérettel ( 13 cm ) keresek, anál szex kedvelő hölgyet.
Előny ha kezdő
Kicsi mérettel ( 13 cm ) keresek, anál szex kedvelő hölgyet.
Előny ha kezdő
Kis termető hölgy igényeit elégíteném ki.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok !!Pisi szex is ok / csak a közelből ha lehet !?!
Sziasztok.
Sopron-Bük közt keresek egy alacsony vékony kismellű pici popójú hölgyet vagy ilyen taggal rendelkező párt. Ahol a hölgyet lovagoltatnám, különböző pózokba élveztetném a kiskedvencen.
Sopron-Bük közt keresek egy alacsony vékony kismellű pici popójú hölgyet vagy ilyen taggal rendelkező párt. Ahol a hölgyet lovagoltatnám, különböző pózokba élveztetném a kiskedvencen.
passzív mackós srác 11es intimmel aktivat keres , és közös maszti ,orál is érdekel!
Pénteken Miskolcon kicsi vagy nagyon kicsi intimmel rendelkező urat szopnék a természetben
Szegeden keresek ma nőt vagy férfit
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok, olyan személyt keresek, aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Irj privibe
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek! Mohács környékén de utazni is tudok én egy 32 éves független srác vagyok és teljesen diszkrét

Sziasztok. Hölgyet keresünk harmadiknak.
Szép napot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében kor nem számit utazni tudok
Csak HÖLGY / HÖLGYEK RÉSZÉRE!
Kellemes masszázs, szalonban, meghitt környezetben.
Megbeszélés, képcsere utána személyes találkozás a 3. kerületben,
Szentendrei út / Bogdáni út-nál.
Kellemes masszázs, szalonban, meghitt környezetben.
Megbeszélés, képcsere utána személyes találkozás a 3. kerületben,
Szentendrei út / Bogdáni út-nál.

Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére!!!Méret nem számít ///////////————
Idősebb partnert keresek minden jóra!
Érett pasi keres, kis termetű, kis mellű hölgyet, kortól függetlenül, Bp. és környékén.
Kisméretű, vagy kis termetű, alacsony, vékony fiúval ismerkednék. Fétis téma sem gond. Impotens fiúval is szívesen ismerkednék.
Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket!!!
Kizárólag hölgyeket!!!