Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !!!:/——)()()(
Kis farkú macis pasi hölgynek, párnak? Borsod és Szabolcs megye ahova utazok
Pici farkammal keresek,párt, hölgyet !Minnél idősebb annál jobb!
Sziasztok, alacsony/vékony hölgyet keresek szexhintás játékra Bp-en
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Uhh na őt én is nagyon szívesen kényeztetném!
(Ez egy válasz horizont üzenetére (2026. 01. 23. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz horizont üzenetére (2026. 01. 23. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma délutánra keresek hölgyet, alkalmi kalandra. Nyíradonyban vagy környékén. Este fél9 ig érek rá. Írj és érezzük jól magunkat!
diszkréció fontos!!
diszkréció fontos!!
nejem 147-cm magas es 44-kg.
(Ez egy válasz Tomi126 üzenetére (2026. 01. 21. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan nőt akivel lehetne ismerkedni 38 éves kicsit mackós férfi vagyok. Keresem azt a partnert aki mer nyitni és igazán bevallásos. Ha van itt ilyen kérlek írj
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan nőt akivel lehetne ismerkedni 38 éves kicsit mackós férfi vagyok. Keresem azt a partnert aki mer nyitni és igazán bevallásos. Ha van itt ilyen kérlek írj
Kicsi termetü csajt kipróbàlnék , még nem volt benne részem.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //Méret , alak , nem számít csak normális ember legyél !
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Nem csak téged zavar....
Én már többször is szóvá tettem, de sajnos süket fülekre talált a megjegyzésem. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 01. 17. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 17:21
Én már többször is szóvá tettem, de sajnos süket fülekre talált a megjegyzésem. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 01. 17. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
És százszor be van másolva ugyanaz a szöveg a legtöbb hìrdetőnél. Úgy néz ki, hogy csak engem zavar a sokat ismételt szóról szóra szöveg.
És százszor be van másolva ugyanaz a szöveg a legtöbb hìrdetőnél. Úgy néz ki, hogy csak engem zavar a sokat ismételt szóról szóra szöveg.
(Ez egy válasz Fotibisexpar üzenetére (2026. 01. 14. szerda 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 14:09
Mindenki mindenkivel, de no homo,ehhez képest az adatlapodon öt a fotód pucsítva dildóval a popsidban. Biztos bennem van a hiba hogy nem értem.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen // Méret , alak nem számít !
Kis farkú macis pasi hölgynek, párnak? Borsod és Szabolcs megye ahova utazok
sziasztoknkem kicsi a farkam hétvégén szombaton és vasárnap egyedül vagyok és egésznap meztelenül vagyok van még így valaki
Kicsi,vékony fölgyet,feleséget kényeztetnék titokban!
Mindenki mindenkivel, de no homo,ehhez képest az adatlapodon öt a fotód pucsítva dildóval a popsidban. Biztos bennem van a hiba hogy nem értem.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked. (Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 11. vasárnap 11:15
Ettől függetlenül minden jót kívánok neked. (Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //! Méret , alak nem számít !

kokomari