Akkor én szerencsésvagyok mert a napi 2-3-4 mindigmegvan. Partnerkérdése.
Akkor én inkább elbujdokolok,mert itt mindenki számomra szinte hihetetlen számokkal dobálózik!
Mielőtt száműzöm magam,engedjétek meg,h mindenkit a csodálatomról biztosítsak
!
Ja és ne szóljatok a páromnak,mert Ő azt hiszi,az én teljesítményem jó!Szegénykém!

Ja és ne szóljatok a páromnak,mert Ő azt hiszi,az én teljesítményem jó!Szegénykém!

Nemár , mindenember más.
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2013. 01. 13. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 13. vasárnap 13:19

Akkor én inkább elbujdokolok,mert itt mindenki számomra szinte hihetetlen számokkal dobálózik!
!

ahogy felkelek, elkezdem dörgölni a farkammal a párom popsiját. ő arra ébred, hogy a betonkemény farkammal bökdösöm a popsiját... ez az első szex a nap folyamán. utána délután egy menet, majd este. közben a zuhany alatt kiverem. ennyi elég nekem
Ugyan mindenki azt ír amit akar, de szerintem ez csak duma! Azért sok sikert a mindennapokhoz!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 01:54

ahogy felkelek, elkezdem dörgölni a farkammal a párom popsiját. ő arra ébred, hogy a betonkemény farkammal bökdösöm a popsiját... ez az első szex a nap folyamán. utána délután egy menet, majd este. közben a zuhany alatt kiverem. ennyi elég nekem
nem csak duma, sőt volt olyan csajom, akit miután megdugtam napi 3x, még le is szopott 4-5x... ő kívánta, nem is én
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 08:46

Ugyan mindenki azt ír amit akar, de szerintem ez csak duma! Azért sok sikert a mindennapokhoz!
Hi-he-tet-len.....de gondolom ez hetente hétszer így megy.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 01. 15. kedd 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 15. kedd 06:41

nem csak duma, sőt volt olyan csajom, akit miután megdugtam napi 3x, még le is szopott 4-5x... ő kívánta, nem is én
Mi akik nem vagyunk ilyen potensek,meg azzal vigasztaljuk magunkat, hogy az ilyen "nagytermészetű" pasik mind prosztatarákban halnak meg
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 01:54

A topiknak eleget téve: Nem számolgatom....mert ha a számosság lenne a lényeg, már rég rossz lenne. És ha kihagytam 2 hónapot, akkor se lettem szűz...

Nem az aktus mennyisége a lényeges, hanem az orgazmusoké......

Törölt felhasználó (857830)

Nem az aktus mennyisége a lényeges, hanem az orgazmusoké......
Az akkor inkább munka!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 17. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 17. csütörtök 14:36
Jogos, de a szex, nem jár feltétlen együtt orgazmussal is!

hidd csak el... tényleg így van nem heti 7x, mert csak 4x alszunk együtt a mostani párommal. a maradék napokon napi 3x masztizom
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 17. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 17. csütörtök 09:53
Törölt felhasználó (857830)

Hi-he-tet-len.....de gondolom ez hetente hétszer így megy.
mert még dulalamur..)))
(direkt)
(direkt)

most is 3adjára masztikázom, pedig ma már reggel szeretkeztem egyet
Én tudnék naponta 4-5-ször is ,de az asszony nem szexel egyszer sem.

Te Ratyu..nem a kék bogyóból kell 3x1-et beszedni!!!!
Nem kevertél el valamit a kis gyógyszeres dobozkáknál
Elaludtál és észre sem vetted hogy asszony kicsavart titokban még1x?
Nem kevertél el valamit a kis gyógyszeres dobozkáknál

Elaludtál és észre sem vetted hogy asszony kicsavart titokban még1x?

Ennyi zagyvaságot összehordani! De jót nevettem! Gratula a mesélőkédhez!
olvassátok el, A szexuális élet című könyvet