Naponta egyszer kell szexelni. Reggeltől reggelig :)
Ezt én is így gondolom:-)))
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 17:10

Eryka75 én is ezen a véleményen vok, de Lótusvirágnak is igaza van. Ha a mennyiség nem megy a minőség rovására, akkor semmi gond.
Eryka75 én is ezen a véleményen vok, de Lótusvirágnak is igaza van. Ha a mennyiség nem megy a minőség rovására, akkor semmi gond.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (368461)

Nekem személy szerint a minőség többet ér akárhány menetnél!
És mi van olyankor, ha a mennyiség nem megy a minőség rovására?

Nekem személy szerint a minőség többet ér akárhány menetnél!
Aki keres az talál.........

Hát... lányok lehet irigykedni... nekem sikerült találnom egy olyan odafigyelős, törődős hímneműt, hogy csak na...

Ilyen hölgyeknek az ilyen sorok a minimum. Bár ezt nem én írtam, de ami tőlem telne lexebb mondat is halvány árnyéka lenne annak az élménynek, amiről beszéltem. :) Ha az a hölgy ismét megajándékozna ezzel... :)
szóval ez partnertől is függő, hogy szóljak is a témához:-)
Köszi lányok! (Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 23. vasárnap 14:10
Köszi lányok! (Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra lennék kiváncsi ha tehetnétek hányszor feküdnétek le valakivel 1 nap? Szóval szexuális étvagyatokra lennék kiváncsi. Inkább lányok írjatok. Mert mint tudjuk a fiuk étvágy naygon jó.
Ami késik, nem múlik. Én drukkolok erősen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 23. vasárnap 23:22
Törölt felhasználó (368461)

Másnak még 1 sincs:-((
Másnak még 1 sincs:-((
(Ez egy válasz nancy üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyettértek, sok ilyen pasi kéne.:))))
Hát barátom szívemből szóltál. Nincs is jobb annál mikor szerelmezés után (között) odabújik a kedves és cirógathatom kényeztethetem. Valahogy kellemes harmónia , jó érzés és tökély......
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért van rajtam kívül még odafigyelős, törődős pasi ám :)
Személy szerint a szexben az intim helyzetet is szeretem megélni és ha annyira jól érzem magam az adott férfival, akkor azt sem bánnám, ha ki sem venné..:-))
(Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 23. vasárnap 14:10

Arra lennék kiváncsi ha tehetnétek hányszor feküdnétek le valakivel 1 nap? Szóval szexuális étvagyatokra lennék kiváncsi. Inkább lányok írjatok. Mert mint tudjuk a fiuk étvágy naygon jó.
Szerintem elég naponta egyszer!
Ha reggeltől estig tart!!!
Ha reggeltől estig tart!!!

A lányok nem bírják jobban a hosszútávú szexet, mint a fiúk? Mégiscsak a fiúk "vesztenek" valamit minden egyes élvezéskor, aminek idő kell, amíg helyreáll a rend. Én abban is hiszek, hogy az együttlét nem csak testi kell, hogy legyen, hanem a lelki együttlét, a harmónia is fontos. Rendkívül nagy élmény az, amikor az orgazmus után a hölgy hozzámbújik és alszik, pihen erőtgyűjt a karjaimban a következő menethez. Ezzel a lelki többlettel sokkal nagyobb élmény az együttlét. És én ezért odavagyok. Persze ennek fényében egész nap mehet ez így.
(Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
cuncili, Lótus
Nem tévedtek lányok...
De azért az étvágy, evés, megint étvágy, megint evés közé beiktatnék egy kis "regenerálódási" időt vagy ájult szundit is...
Ez aztán mehet reggeltől estig

Nem tévedtek lányok...

De azért az étvágy, evés, megint étvágy, megint evés közé beiktatnék egy kis "regenerálódási" időt vagy ájult szundit is...

Ez aztán mehet reggeltől estig

Ez szerintem nem csak nálam, de elég sok nőneműnél úgy van, hogy evés közben jön meg az étvágy...
vagy tévednék csajok?

Voltál már úgy rendesen szétt...?