Sziasztok! Igényes, vékony lányt/nőt keresünk,összeszokott hármasunk (2ffi,1nő) kiegészítésére, további közös élmények megeléséhez,fokozásához

Kinek lenne kedve péntek kora reggel a kocsiba lecumiznia? Privátba írj.
Sziasztok! Kedd- Szerda(11.13-14) napközben max 15ó ig Győrben a kocsiban szexelünk szexi szeretőmmel! HÖLGY, PÁR aki csatlakozna hozzánk? Egymás elötti szex, ill ha van szimpátia, párcsere? Írjatok!! Pasik NE!
Adatlapomon az elérhetőség!
Adatlapomon az elérhetőség!
Sziasztok miskolc és környékén valaki
Hetero pár női tagjának keresünk türelmes , csinos höllgyet! Aki masszázsba kényeztetésbe részesítené kezdőként!
Bács és kk-én.
Bács és kk-én.
Hölgyet keresünk mind3unk örömére!
Mi egy szerelmes, szexuálisan tulfutott pár vagyunk
Szeretnének kiszakadni a mindennapokbol egy nővel, megelni 3asban is amit egymásnak adtunk eddig : érzéki szerelmeskedes, megfuszserezve vad szexszel. Órákon át...
Igényesség, intelligencia, ápoltság, diszkréció, na meg a carpe diem
adott és elvart!
Mi egy szerelmes, szexuálisan tulfutott pár vagyunk

Igényesség, intelligencia, ápoltság, diszkréció, na meg a carpe diem

Molett vagy teltkarcsú lányt keresünk harmadiknak! Női bi elvárt!
Holnap délutánra Tatabánya, Tata környékéről keresünk biszex lányt, vagy MINDKÉT részről biszex párt hármasunkhoz! Hely van, csak Te hiányzol!
Szeretnénk kipróbálni milyen mikor egy hölgy maszíroz kényeztet egy másik hölgyet! Esetleg szeretkezésünkbe besegít! Csak a hölggyel kell foglalkozni!! Akit keresünk! Nem molett fiatalos , ápolt hölgy legyèl!
Sziasztok.Többesben kezdő párként keresünk bi lànyt 3-ashoz.Helyünk van Veszprémben.Légy bevállalós és szeresd a szexet!Pasik ne is próbálkozzanak!
Cuki barátnőnket keressük.
Szombaton este szívesen vendégül látnánk , lányt , hölgyet akinek lenne kedve kipróbálni a womanizer játékszereinket. 40 es pár vagyunk. Privát üziket várunk.
sziasztok
Mi egy fiatalos budapesti pár vagyunk és lányt/párt keresnénk még magunk mellé egy kis szórakozásra
Helyünk van a belvárosban és elég bevállalós pár vagyunk
Képeink vannak fent.
Akit sikerült megfogni, annak várjuk a levelét
Mi egy fiatalos budapesti pár vagyunk és lányt/párt keresnénk még magunk mellé egy kis szórakozásra

Helyünk van a belvárosban és elég bevállalós pár vagyunk

Képeink vannak fent.
Akit sikerült megfogni, annak várjuk a levelét

Sziasztok!
Mint ahogy már azt leirtam a "Vágyak csak őszintèn" topikban:
Szeretném ha a páromat egy biszex hölgy bevezetnè az erotika eme szegmensèbe.A párom 48 éves,csinos,eredeti vörös intimszőrzettel!
Az majd menetközben kialakul,hogy ebben aktivan,avagy csak mint "nèző" leszek jelen.
Igy keresnèk,s megismerkednèk,lehetőleg egyedülálló biszex hölggyel,30-40 év között,aki ha úgy alakul,engem is elfogadna,s egy izgalmas hármas alakulna ki. Nem egy alkalomra,hanem hosszabb távon, baráti kapcsolat,s egyèb más programok is lennènek,nem csak a szex.
A részletekről privát levél formájában beszèlhetnènk.
Átlagos testalkatú,ápolt, s az intelligenciát sem nélkülöző,Dmdebreceni hölgy lenne a legmegfelelőbb.
Köszönöm szèpen!
Mint ahogy már azt leirtam a "Vágyak csak őszintèn" topikban:
Szeretném ha a páromat egy biszex hölgy bevezetnè az erotika eme szegmensèbe.A párom 48 éves,csinos,eredeti vörös intimszőrzettel!
Az majd menetközben kialakul,hogy ebben aktivan,avagy csak mint "nèző" leszek jelen.
Igy keresnèk,s megismerkednèk,lehetőleg egyedülálló biszex hölggyel,30-40 év között,aki ha úgy alakul,engem is elfogadna,s egy izgalmas hármas alakulna ki. Nem egy alkalomra,hanem hosszabb távon, baráti kapcsolat,s egyèb más programok is lennènek,nem csak a szex.
A részletekről privát levél formájában beszèlhetnènk.
Átlagos testalkatú,ápolt, s az intelligenciát sem nélkülöző,Dmdebreceni hölgy lenne a legmegfelelőbb.
Köszönöm szèpen!
Szombaton este szívesen vendégül látnánk , lányt , hölgyet akinek lenne kedve kipróbálni a womanizer játékszereinket. 40 es pár vagyunk. Privát üziket várunk.
Csütörtök estére keresünk Nőt!!!
Ápolt,csinos párként keressük barátnőnket.
Csütörtök estére nőt keresünk!
Sziasztok.Többesben kezdő párként keresünk bi lànyt 3-ashoz.Helyünk van Veszprémben.Légy bevállalós és szeresd a szexet!Pasik ne is próbálkozzanak!
Zalàban fogadnànk hölgyet,èdes hàrmasra!