Hello.Ma vagy a hétvégén Szegedről valaki?
Az előbbi hozzászólásomat direkt nem küldtem el, mert még a gépemet is letiltották volna a netről. Még mindig nem jöttetek rá miért nem találtok egyedülálló biszex lányt? Azért, amiért nincs olyan téma, hogy egyedülálló nő keres. Ezért!!! menjen mindenki a swinger topikba. ezt a marhaságot meg hagyjátok
Szegedi sportos vékony igényes hàzaspár keres diszkréten fiatal lànyt akàr tàmogatàssal is Csongràd megyébõl
Privàt üzenet.
Privàt üzenet.
Szegedi sportos vékony igényes hàzaspár keres diszkréten fiatal lànyt akàr tàmogatàssal is Csongràd megyébõl
Privàt üzenet.
Privàt üzenet.
Fiatal pár keres hölgyet harmadik beszállónak.kezdők vagyunk.privát üzenetbe várjuk a jelentkezést
Melyik nő szeretne cicizni és puncimat nyalni?
33 éves kedves, budapesti nő keres egy aranyos lányt vagy nőt, aki kinyalja a puncimat és megciciz (szép nagy dudáim vannak).
Nem baj ha kezdő biszex vagy, még nekem sincs sok gyakorlatom ebben. Élvezzük a testi gyönyöröket együtt s szerezzünk egymásnak sok orgazmust!
Férfi párom is szívesen beszáll, saját lakással és nyugodt körülményekkel rendelkezünk, de szívesen utazunk is. Nem az életkor, hanem a szimpátia a döntö. Email: hajnibabareka@gmail.com
33 éves kedves, budapesti nő keres egy aranyos lányt vagy nőt, aki kinyalja a puncimat és megciciz (szép nagy dudáim vannak).
Nem baj ha kezdő biszex vagy, még nekem sincs sok gyakorlatom ebben. Élvezzük a testi gyönyöröket együtt s szerezzünk egymásnak sok orgazmust!
Férfi párom is szívesen beszáll, saját lakással és nyugodt körülményekkel rendelkezünk, de szívesen utazunk is. Nem az életkor, hanem a szimpátia a döntö. Email: hajnibabareka@gmail.com
Kecskeméti házaspár vagyunk és örömmel vennénk Lányok ill. Párok közeledését.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Bi nőt keresünk harmadiknak aki párosunk nő tagját is kényeztetné bevezetné a bi dolgokba
Sziasztok! Győrből hölgy, pár aki csatlakozna holnap( csütörtök) 11kor hozzánk? Igényes, buja pár vagyunk! Írjatok!
Anyagiak ért cserébe keresünk lányt il aszonyt 3 mas örömökre .töbit privátba .nem fogod meg báni!!
Sziasztok még mindig keresünk lányt harmadiknak aki elkisér minket Demjénbe fürdöbe 2 napra.mink álunk minden kölcséget
looking for couple, 15.jun ,pentek/friday from 11h -23h , i will be.. somwhere at delegyhaza-gardony -rackeve route..
you can contakct me here .private messege please.
thanks. koszonom.
you can contakct me here .private messege please.
thanks. koszonom.
Sziasztok!
Ha érdekel a CumTribute akkor várom Hölgyek fényképeit! smile
Eredményt visszaküldöm!
Ha felkeltettem az érdeklődésed, privátban keress! smile
Ha érdekel a CumTribute akkor várom Hölgyek fényképeit! smile
Eredményt visszaküldöm!
Ha felkeltettem az érdeklődésed, privátban keress! smile
Barátnőnk keressük borsodból!
Zalai párként 28 éves férfi,23 éves nő,női partnert keresünk 3.ik beszállónak

Lányt v aszonyt keresünk 3 mas örömökre bi hajlamal
Sziasztok! Győrből hölgy, pár aki csatlakozna holnap 12kor hozzánk? Igényes, buja pár vagyunk! Írjatok!
Nőként keresek nőt aki elélvezne velem a férjem előtt. A férjem csak nézne vagy csak engem kényeztetne de be is szálhat..ahogy akarod. Irj üzenetet ha érdekel

Sziasztok! Bi lányt keresünk ma estére,aki szereti a popószexet bpn. Hely van. Ápolt normális trió vagyunk!
Sziasztok lányokat elvált aszonyokat keresünk szex hoszutávu kapcsolat celjábol.akit akár anyagilag is támogatnánk.a távolság nemgond a számunkra.végre jo lene találni egy megbizhato.bi lányt .privát leveleket várunk!