KAPOSVÁR
BI-Passziv vagyok
Minden ok
BI-Passziv vagyok
Minden ok

Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt
Lányt aszonyt keresük 3 mas örömökre heves nográd borsod megye elöny utazni tudunk
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Szeretjük az orál , és a
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Hölgyet keresünk kellemes idő töltésre.
13 kerületben lanyt part fogadunk ma este..,
sziasztok . van Bács-kiskun Fejér Tolna megyéből csinos nő aki beszállna egy kezdő párhoz 3nak ?
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Szeretjük az orál , és a
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Szeretjük az orál , és a
renault68@freemail.hu
Sziasztok adatlapunk szerint keresünk lányt aszonyt!!
Sziasztok!
Győri hölgyet vagy párt keresünk SZERDA délelötti 3as ill 4es huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok nagyobb intimmel & igényes, kicsit telt szép arcú bevállalós hölgy( nagy cici& popó)Írjatok!
Üdv
Győri hölgyet vagy párt keresünk SZERDA délelötti 3as ill 4es huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok nagyobb intimmel & igényes, kicsit telt szép arcú bevállalós hölgy( nagy cici& popó)Írjatok!
Üdv
Sziasztok Hölgyek!
Keressük Budapesten bi hölgy partnerünket 18-35-ig hármas huncutkodáshoz, maximális diszkréció mellett. Mi 21L/33F, kezdő, sportos, csinos pár vagyunk. Szívesen vennénk olyanok jelentkezését, akiknek fontos, hogy amikor együtt vagyunk, mindenki mindenki örömére élvezze a kalandot, és megéljük a szenvedélyt együtt. Nem dohányzunk, légyszi Te se tedd!
Fényképes jelentkezést kérünk szépen privátban, mi is küldünk. (Ha nem szeretnéd a bemutatkozáshoz csatolni, semmi gond. Írj pár sort magadról és a következő körben cserélünk képet.
) Margot3inthebed@gmail.com
Keressük Budapesten bi hölgy partnerünket 18-35-ig hármas huncutkodáshoz, maximális diszkréció mellett. Mi 21L/33F, kezdő, sportos, csinos pár vagyunk. Szívesen vennénk olyanok jelentkezését, akiknek fontos, hogy amikor együtt vagyunk, mindenki mindenki örömére élvezze a kalandot, és megéljük a szenvedélyt együtt. Nem dohányzunk, légyszi Te se tedd!

óóóó, pedig már azt hittem hogy nekem szóltok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 04. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 04. vasárnap 05:03
Törölt felhasználó (896833)

Sziasztok , hölgy partnerrel ismerkednénk Miskolc és környékéröl. Hosszabb baráti kapcsolat de akár alkalmi is. Üdv G.A.
Hölgyet keresünk, hosszabb távra. Korban alkatban hozzánk illőt, nem a világ végéről.
Szia!Hétvégi együtt létre keressük hölgy partnerünket.
Sziasztok , hölgy partnerrel ismerkednénk Miskolc és környékéröl. Hosszabb baráti kapcsolat de akár alkalmi is. Üdv G.A.
Sziasztok!
Ma 13 kerületben lanyt keresünk programokra...
38/39 kezdő par vagyunk
Ma 13 kerületben lanyt keresünk programokra...
38/39 kezdő par vagyunk
Szia!
Lányt, asszonyt, hölgyet keresünk hosszútávú baráti kapcsolatra. E-mail, telefon, randi, és közös programok a sorrend. Csak olyan aki találkozni is mer!
Puszi Mariann és Zoli
Lányt, asszonyt, hölgyet keresünk hosszútávú baráti kapcsolatra. E-mail, telefon, randi, és közös programok a sorrend. Csak olyan aki találkozni is mer!
Puszi Mariann és Zoli
Szia!Hármas szex adta örömökhöz keressük női partnerünket.
Sziasztok!
Fiatalos párként keresünk lányt,vagy párt Február 16 án sárvári valentin napi fürdözésre,ha valakinek lenne kedve ismerkedni csatlakozni privátban jelezze.Timi&Norbi
Fiatalos párként keresünk lányt,vagy párt Február 16 án sárvári valentin napi fürdözésre,ha valakinek lenne kedve ismerkedni csatlakozni privátban jelezze.Timi&Norbi
Sziasztok,
A mai estére keresünk lányt Budapesten.
A mai estére keresünk lányt Budapesten.