budapesti pár férfi 45- nő 50 , keres egy 30 alatti lány beszállónak . mindenki örömére. ha megfelelünk egymásnak, akár heti redszerességgel is .
sziasztok milyen pasit kerestek és honnan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 27. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 27. szombat 10:04
Törölt felhasználó (1175052)

Sziasztok! Ma estére keresünk bí párt - fiút kellemes kikapcsolódásra!! Helyünk van!!
Sziasztok! Ma estére keresünk bí párt - fiút kellemes kikapcsolódásra!! Helyünk van!!
Adatlapunk alapján keresünk a közelünkből partnereket!
PRIVÁTBAN!
PRIVÁTBAN!
sziasztok 36 éves mindenre nyitott pasi vagyok minden jóban benne vagyok masszázst is válalok mindenki örömére irjatok privit és meg beszéljük pusszi tamás voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 14:52
Törölt felhasználó (1175052)

Sziasztok! Szombat estére keresünk bí párt - fiút kellemes kikapcsolódásra!! Helyünk van!!
péntek délutánra (férfi és nö ) keresünk egy nőt hogy jól teljen a délutánunk hármasban .
Hétvégére valakinek van kedve csatlakozni hozzánk?
Írjatok üzit!

Bi lányt vagy ilyen tagú párt keresünk. Vasárnapra napközben. Utazni tudunk esszerű határon belül. Üzenetben keresetek!
Párokat-Lányokat keresünk közös szex élményekre!
Pasik jelentkezését is várjuk de csak a közelünkből és hellyel rendelkezz!!!!
Priviben légyszi
Priviben légyszi
Sziasztok! Szombat estére keresünk bí párt - fiút kellemes kikapcsolódásra!! Helyünk van!!
Párokat-Lányokat keresünk közös szex élményekre!
Priviben légyszi
Priviben légyszi
Sziasztok!
Van itt olyan lány, akit a párom előtt kényeztethetek? Lakhelyünkhöz közelire gondoltunk! Utazni tudunk!
Van itt olyan lány, akit a párom előtt kényeztethetek? Lakhelyünkhöz közelire gondoltunk! Utazni tudunk!
Törökszentmiklósi bi pár vagyunk. bi nőt,akár csak az én részvételemmel,vagy párt keresünk .helyünk van.
Szia!
Estére keresünk harmadiknak lányt. utazni tudunk ha nem vagy nagyon messze. csak lányt.. ha pár vagy csak fénykép után válaszolok..kamu off.

Sziasztok,mi is párt keresnénk
(Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2016. 08. 22. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Hölgyet keresünk harmadiknak hármas hancurhoz Bp

Szeretnék levelezni, beszélgetni Bi lányokkal fiukkal párokkal
Szia! Ma este Kalocsán találokozni valakivagy környéken talizni? lány természetesen..lány-lány is ok! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak Bács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk
Szia! Ma este valaki Dunaföldváron talizni, lány természetesen..lány-lány is ok! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak Bács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk
Miskolci hölgyet keresünk hely van fogadni tudunk .írj privit