Sziasztok! Egy fiatal csini, harmincas évei elején járó pár női bi beszállót keres harmadiknak!

Sziasztok Lányt keresünk 3 nak mindenki örömére de párok is írhatnak szombat esténk szabad

Sziasztok!
Párként keresünk elsősorban a Hölgy részére lányt. Párok nem kizárva. 40-es
Igényes sportos pár vagyunk. Tudunk meglepetést okozni.
Párként keresünk elsősorban a Hölgy részére lányt. Párok nem kizárva. 40-es
Igényes sportos pár vagyunk. Tudunk meglepetést okozni.
Sziasztok! Tudom, hogy itt most lány beszállót kerestek, de ha esetleg keresnétek fiút is harmadiknak, akkor írjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 11:07

Törölt felhasználó (1030632)

Sziasztok!
Lány beszállót keresünk kizárólag lány részére.
22l/23f
22l/23f
Sziasztok!
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet
Szóló pasi jelentkezése esetében csak fiú-fiúval játékokhoz várjuk az résztvevőket az élvezet magas foka megéléséhez
Legyetek bátrak és bevállalósak, mi is azok vagyunk. Diszkréció, higiénia adott és elvárt.
csusi@citromail.hu
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet

Sziasztok!
Ma estére keresnénk párokat,pasikat/többet/ Pesten tartandó buliba párom kényeztetésére!
Jelentkezni levélben az adatlapunkon szereplő kritériumoknak megfelelően.
A buli este 20-21 óra közt kezdődne, hozzájárulás nincsen csak az általatok fogyasztott ital .
Ma estére keresnénk párokat,pasikat/többet/ Pesten tartandó buliba párom kényeztetésére!
Jelentkezni levélben az adatlapunkon szereplő kritériumoknak megfelelően.
A buli este 20-21 óra közt kezdődne, hozzájárulás nincsen csak az általatok fogyasztott ital .
szisztok bi lányt keresünk 3,~nak vas megye
Szia.Örülnénk egy csinos ,kedves lánynak,aki velünk töltené a vasárnap délutánt(jún.14) az Egri strandon

Sziasztok!
Igényes pár csini csajszit keres !
Igényes pár csini csajszit keres !
3as esetleg 4es-hez keresünk párokat lányokat békés megye és vonzáskörzetéből! Lány 24 fiu 27
nöt keresünk
Sziasztok! Még mindig keresünk fiatal, belevaló bi lányt, aki csatlakozna hozzánk Budapesten!
Fiatal 30-as évei elején járó pár vagyunk

Sziasztok! 30-as évei elején járó budapesti csini pár keres bi lányt!

lányt keresünk
Szia!
Fiatal pár vagyunk és hármashoz keresünk lányt. Csak lányt!
A párom 28 éves hetero férfi, én 21 éves biszex lány vagyok.
Ha érdekel a dolog, vagy bármilyen kérdésed van nyugodtan írj
Fiatal pár vagyunk és hármashoz keresünk lányt. Csak lányt!
A párom 28 éves hetero férfi, én 21 éves biszex lány vagyok.
Ha érdekel a dolog, vagy bármilyen kérdésed van nyugodtan írj

Sziasztok. Párommal lányt keresünk . borsod, heves.
sziasztok......
ma este Zalaegerszegen valaki?
ma este Zalaegerszegen valaki?
Sziasztok bi lányt keresünk a párom és magam élvezetére!
Sziasztok!
22l/23f
22l/23f