kedves lánnyal ismerkednénk
lánnyal ismerkednénk hölgy örömére
Sziasztok! Lányt keresünk, akit érdekelne a hármas felállás! Két nő egy férfi! Remélem bevállalós vagy és magadra ismersz! Egy jó estét ígérhetünk neked!! Pusz!!!
nöt keresünk kor alkat lényegtelen
19 éves izmos srác csatlakozna női párhoz, szivesen kényeztetném őket , vagy hölgyeket , orálisan , viszonzás nélkül is
írjatok , váci vagyok

48 éves barátnőmmel keresünk 30-50év közötti biszex masszőr hölgyet (miskolc, m. kövesd)
Sziasztok, 27 / 31 éves csinos fiatal budapesti pár vagyunk, s többes kalandokhoz keresnénk korban és alkatban hasonló partnert magunk mellé. Elsősorban csinos igényes bi lányt, főként lányos játékokhoz, esetleg párt ahol szintén a lányok közti játék lenne előtérben s nem a párcsere. Helyünk lenne, utazni is tudunk normális határokon belül, s akár szabadtéri "programokra" is vevők vagyunk, sőt a light bdsm játékok se állnak távol tőlünk : ) Lány 27 /164/48 vörösesbarna, barna, pasi 31/ 186 / 87 szbarna kék. Ha valakit komolyan érdeklünk, kérjük olvassa el az adatlapunkat, s ha még ezután is megvan a szimpátia, akkor várjuk az üzenetet.
Puszi, EésK
Puszi, EésK
Lányt keresünk 3.nak a hétvégére, közös programokhoz és persze szexre smile támogatás megoldható...
Keresünk fiatal bisex csajszit!
Lányt keresünk 3.nak a hétvégére, közös programokhoz és persze szexre
támogatás megoldható...

Szia!
Egyetértek, mi is hiába keresgélünk. Esetleg hozzánk csatlakoznál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 15. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 15. szombat 11:18
Egyetértek, mi is hiába keresgélünk. Esetleg hozzánk csatlakoznál?

Törölt felhasználó (877552)

SAjnos nrm találni bevállalós lányokat, nem is értem hol vannak, vagy csak a szájuk nagy? Szeretném egy alkalommal meglepni a páromat, hogy ketten kényeztessük őt, esetleg egymást...stb, de nincs senki. Ez csak azért fura, mert ha valaki bevállalós, az tényleg az és itt keres partnert....a többi miért regisztrál fel. Én pl. szívesen csatlakozom harmadiknak... valaki viszont is eljöhetne.....pussz mindenkinek.
lánnyal növel ismerkednénk
18 éves lánnyal (164/57, barna) keresünk tapasztaltabb (dominánsabb) lányt, nőt max 30-35ig. A lány alapvetően nem biszexuális, de nyitott erre is. Inkább az alázatottság lakozik benne, amit ilyen oldalról is szeretnék felpiszkálni.
A férfi 36 és domináns. Nem kötelező, hogy a jelentkező a férfival is foglalkozzon, de ebben az esetben nem tudom szótlanul nézni azt, hogy mi történik a barátnőmmel. :P
Miskolc környékéről vagyunk, de utazni megbeszélés szerint tudunk. Hely előny!

A férfi 36 és domináns. Nem kötelező, hogy a jelentkező a férfival is foglalkozzon, de ebben az esetben nem tudom szótlanul nézni azt, hogy mi történik a barátnőmmel. :P
Miskolc környékéről vagyunk, de utazni megbeszélés szerint tudunk. Hely előny!
SAjnos nrm találni bevállalós lányokat, nem is értem hol vannak, vagy csak a szájuk nagy? Szeretném egy alkalommal meglepni a páromat, hogy ketten kényeztessük őt, esetleg egymást...stb, de nincs senki. Ez csak azért fura, mert ha valaki bevállalós, az tényleg az és itt keres partnert....a többi miért regisztrál fel. Én pl. szívesen csatlakozom harmadiknak... valaki viszont is eljöhetne.....pussz mindenkinek.
lányt keresnénk de ez itt nincs
Sziasztok.
Szombat esti borozgatós estéhez keresünk igényes párt.
Lányoknál bi fontos, pasiknál viszont KIZÁRT !
Kecskeméti házaspár vagyunk.
Szombat esti borozgatós estéhez keresünk igényes párt.
Lányoknál bi fontos, pasiknál viszont KIZÁRT !
Kecskeméti házaspár vagyunk.
lányt nöt keresünk
Bisex lany tagu par is johet!
sziasztok mi is par bp 24 26 tali ma akar
Keresünk fiatal csinos bisex lányt akit erdekelne internetes munka, parhoz kellene csatlakozni, jelentkezni itt!!!