Sziasztok! Ha vanolyan csajszi, aki szeretne velünk ismerkedni, akkor várjuk privát levelét! Puszi
lánnyal növel ismerkednénk
Szaisztok!
Párommal keresünk,lányt harmadiknak minden jóra
Mivel most új dolgok felé nyitunk.,írjatok bátran, szívesen fogadjuk a leveleket!Leginkább Csongrád és Békés megyéből,pontos helyszín Szeged!Közös szimpátita esetén akár rendszeresen is.
Párommal keresünk,lányt harmadiknak minden jóra

Sziasztok! Fiatal 27628 Éves vékony pár vagyunk bi hölgytaggal. Velünk hasonló koru hölgyel esetleg párral ismerkednénk. Ha lehet DEBRECEN és környékéről. Belső levelet várunk.
Sziasztok. Bi hőlgyet keresek,a páromat szeretném veled kettesbe kényeztetni. Bi hőlgy vagyok.
Mi is olyan lányt keresnénk, csak Debrecen és környéke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 19. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 19. péntek 11:38
Törölt felhasználó (248816)

Bi hőlgyet keresek akivel ketten kényeztethetném a párom. Győr kőrnyéki pár hőlgytagja.
Bi hőlgyet keresek akivel ketten kényeztethetném a párom. Győr kőrnyéki pár hőlgytagja.
Keresünk korban hozzánk illő vagy fiatalabb lányt a hölgy örömére, párt egymás előtti szexre. Fényképes üzenetet várunk: fairyvar@gmail.com
lánnyal ismerkednénk nöi bi adta örömökre esetleg párral
Sziasztok fiatal párként keresünk korban hozzánk illő bisex bevállalós csajszit!
lánnyal ismerkednénk
Lányt vagy velünk egykorú párt keresnénk!
Sziasztok! Középkorú idősödő pár akik aktívak a szexben, keresnének fiatal 18-45 kor közötti hölgyet hármas, diszkrét együttlétekhez

sziasztok Budapesti párok, lányok , szívesen csatlakoznék párokhoz lányokhoz ma este közös szimpatia esetén .
helló, egy kedves lánnyal szeretnénk megismerkedni, baráti kapcsolatra és egy kis gabalyodásra...

Sziasztok, Debrecenben keresünk egy fiatal lányt (18-35 év között). Mi hárman vagyunk, két férfi és egy nő. Fiatalok, sportos testalkatuak vagyunk ezért sportos és vékony testalkatú lányokat keresünk. Nem dohányzuk, nem lenne hátrány ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se gond. Ha nem debreceni vagy, akkor az se probléma, de tudj utazni, mert csak fogadni tudunk!
Többit személyesen levélben. Várjuk a jelentkezésed aztán töltsünk el egy vagy több izgalmas estét és éjszakát együtt.
Sziasztok
Többit személyesen levélben. Várjuk a jelentkezésed aztán töltsünk el egy vagy több izgalmas estét és éjszakát együtt.
Sziasztok
keresnénk 1 lányt vagy nöt
Te megy egy sértődékeny kamasz , bármit is jelentsen ez hogy képgyűjtő , de gondolom valami szitok szó lehet ha ilyen hangnemben teszed közzé.Azt viszont nem értem miért kell ilyet terjeszteni mikor tényleg társ keresés céljából regisztráltam , és ha jól emlékszem töled sem kértem képet egyszerűen diszkréten el utasitottalak.
Igy hát föleg nem értem minek terjesztesz rólam badarságokat , hol ott hirdetésem minden szava igaz , igy hát kérlek fejez be ezt a negativ kampányt .
Igy elég kicsi az esélye hogy találunk megfelelö jelentkezőt nem kell tovább rontani az amúgy is csekély esélyeket . (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 07. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 07. vasárnap 15:02
Igy hát föleg nem értem minek terjesztesz rólam badarságokat , hol ott hirdetésem minden szava igaz , igy hát kérlek fejez be ezt a negativ kampányt .
Igy elég kicsi az esélye hogy találunk megfelelö jelentkezőt nem kell tovább rontani az amúgy is csekély esélyeket . (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 07. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849485)

Képgyűjtő vagy, semmi más!
Szombat 13-ra tervezünk egy privát bulit Budapesten! Lányt/párt látnánk szeretettel!!!! Privát üzenetet várunk ide....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 09:04
Törölt felhasználó (877064)

Tényleg nincs itt egy lány, nő, pár sem, aki ismerkedne és találkozna is velünk? :s
Szombat 13-ra tervezünk egy privát bulit Budapesten! Lányt/párt látnánk szeretettel!!!! Privát üzenetet várunk ide....