Létező pár,hőlgyet keres minden jóra. Győr és kőrnyéke.
Mi is megpróbálkozunk a lehetetlennel: lányt/hölgyet keresünk hármas és kettes (lány-lány) örömökre.

Sziasztok!
A párommal (ő 41 én 23) egy csinos igényes lányt, vagy párt keresünk mindannyiunk örömére.
Szeretünk újdonságokat kipróbálni és én még nem voltam lánnyal, de nagyon szeretném kipróbálni. A párom tapasztalt, odaadó szerető, aki mindkettőnknek rengeteg örömet tudna szerezni, miközben mi kényeztetjük egymást.
Üdv.!
A párommal (ő 41 én 23) egy csinos igényes lányt, vagy párt keresünk mindannyiunk örömére.
Szeretünk újdonságokat kipróbálni és én még nem voltam lánnyal, de nagyon szeretném kipróbálni. A párom tapasztalt, odaadó szerető, aki mindkettőnknek rengeteg örömet tudna szerezni, miközben mi kényeztetjük egymást.

Üdv.!
Sziasztok. Debrecenből ismerkednénk párommal fiatal csinos lányokkal. Aki szeretne jókat bulizni.. az írjon belső levelet. Mi 26/27 éves fiatal vékony csinosnak mondott pár vagyunk.
szivesen fogadnánk 1 lányt
Győri pár ,Bi hőlgyet keres hosszú távra!
Dunaújváros és környékéről keresek fiatal bi lányt, akivel kipróbálhatom rejtett vonzalmaimat. Párok is szóba jöhetnek, akik csatlakoznának hozzánk. Van társkereső adatlapunk, azon minden benne van!
Györiek közt is nagyon sok a hangember
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 27. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 27. péntek 18:31

Törölt felhasználó (839460)

Nikolett30 kamus, de gondolom már mások is rájöttek.
Ma 2 pasihoz lányt keresünk 3.-nak. Üdv.
Nikolett30 kamus, de gondolom már mások is rájöttek.
Bi hőlgyet keresünk,győr és kőrnyéke.
bisex,leszbi,lányt,vagy ilyen hölgytagú párt keresek komárom -ezstergom kkéről!tabumentes szexre én csinos belevaló mindig felizgult ,nagy szexuális étvággyal rendelkező lány vagyok!!!fotós részletes bemutatkozásokat szívesen fogadok a nikolett.nikolett30@gmail.com cimre
bisex,leszbi,lányt,vagy ilyen hölgytagú párt keresek komárom -ezstergom kkéről!tabumentes szexre én csinos belevaló mindig felizgult ,nagy szexuális étvággyal rendelkező lány vagyok!!!fotós részletes bemutatkozásokat szívesen fogadok a nikolett.nikolett@gmail.com cimre
Sziasztok!
Ma estére egy,kedves,csinos lányt keresünk.Csak a lányok egymással.
Ma estére egy,kedves,csinos lányt keresünk.Csak a lányok egymással.
Köszi az érdeklődő leveleket de CSAK LÁNYT KERESÜNK!
Tehát: Kedvesemhez keresünk ( Budapest) egy lányt aki kielégítené piszkos fantáziánkat. és még engem is közel engedne magához.Szeretjük az extrém perverz dolgokat, ezért gondoltunk egy hölgy beszállóra hogy még extrémebb dolgokat csináljunk a Te örömödre is. CSAK LÁNYT !!!!
Tehát: Kedvesemhez keresünk ( Budapest) egy lányt aki kielégítené piszkos fantáziánkat. és még engem is közel engedne magához.Szeretjük az extrém perverz dolgokat, ezért gondoltunk egy hölgy beszállóra hogy még extrémebb dolgokat csináljunk a Te örömödre is. CSAK LÁNYT !!!!
Debrecenben ismerkednénk igényes csinos lánnyal barátság céljábol. Mi 26/27 éves há.pár vagyunk. Aki szivesen ismerkedne az légyszi írjon a djkardos@citromail.hu email címre.
Kedvesemhez keresünk ( Budapest) egy lányt aki kielégítené piszkos fantáziánkat. és még engem is közel engedne magához.Szeretjük az extrém perverz dolgokat, ezért gondoltunk egy hölgy beszállóra hogy még extrémebb dolgokat
csináljunk a Te örömödre is. CSAK LÁNYT!
csináljunk a Te örömödre is. CSAK LÁNYT!
növel ismerkednénk mindkét fél örömére
Biszex igényes lányt keresünk harmadiknak, mindkét fél örömére. Kölcsönös szimpátia fontos. Fényképet privátban.
Bi hőlgyet keresünk. Győr és kőrnyéke.