Sziasztok!
Bevállalós, csini csajt keresünk harmadiknak. Mi 34-37 éves bi hölgytagú házaspár vagyunk Zala megyéből.
veroncicus@freemail.hu
Bevállalós, csini csajt keresünk harmadiknak. Mi 34-37 éves bi hölgytagú házaspár vagyunk Zala megyéből.
veroncicus@freemail.hu
Egy aranyos filigrán csajszit keresünk 35-45 között hármas élvezetekhez, közös masszázs stb.
Keresünk párt vagy hölgyet...
MSN vagy Skype webcam szükséges!
Elérhetőséggel keressetek privátban.
MSN vagy Skype webcam szükséges!
Elérhetőséggel keressetek privátban.
Budapesten és környékén keresünk Hölgyet! 40-60 között mi lány 44 fiú 43
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok. Szeretnénk találni egy hölgyet, aki kedves, türelmes és lenne kedve ismerkedni egy 38/39 éves fiatalos Somogy megyei párral. Nem egy alkalomra keresnénk!
Sziasztok!Hölgy partnert keresnénk hosszútávra,kedves,ápolt Nő személyében feleségem részére.
Többes szexet kedvelő hölgyet keresek alkalmi, izgalmas együttlétekhez.Nem hétköznapi élményben lehet részed és nem hétköznapi helyszínen!Több részlet privátban...
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Jó estét, kéccsókom! Párommal (38) jómagam (44) hölgy kényeztetésében jártas kisasszonyt, "fehércselédet" keresünk egyelőre egy alkalomra. Én, ha nem baj, maradnék aktív szemlélődő Neki szereznék úgy örömet, hogy az nekem is, s persze a még ismeretlen hölgynek is az legyen. Fénykép igen fontos, hisz nem minden a szépség, de majdnem az a játék során... Cserébe természetesen mi is adjuk az arcunkat. e-mail: sextremeshop@gmail.com. Jó lenne, ha szombaton ráérnél

szisztok. házaspár vagyunk hölgyel ismerkednénk
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
esetleg mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 12. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 12. hétfő 17:44
Törölt felhasználó (828566)

Hello...! bi csaj vagyok,csinos,jó alakú,keresek bi hölgyet 45 éves korig,esetleg párt,bi csajjal,elsősorban a lányok örömére...
szia.hozzánk is csatlakozhatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 12. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello...! bi csaj vagyok,csinos,jó alakú,keresek bi hölgyet 45 éves korig,esetleg párt,bi csajjal,elsősorban a lányok örömére...
Szia! Győri pár vagyunk,Bi hőlgy tag. Szívesen látnánk!

hello keresünk hölgyet komoly kapcsolatra harmadiknak40 es pár vagyunk komolyak aszándékaink.
45/45hp bi hölgytaggal keres bi hölgyet
Sziasztok! 22-30 éves pár vagyunk. Leginkább párt, vagy lányt keresnénk egy közösen eltöltött kellemes estéhez. Nem feltétlen sokszemélyes bulit keresünk, 3asban, 4esben is el tudnánk képzelni.
December 27-31 között Szolnok környékén leszünk. Szeretnénk, ha valakivel vihetnénk valami izgalmasat az ünnepekbe
Írjatok üzenetet ha van kedvetek
Üdv: D + D

Sziasztok ! Szilveszterre bulit próbálunk szervezni,párokat esetleg szóló bi lányokat/ ilyen úgysincs/ keresünk,nálunk a hölgy bi,férfi bi kizárt...eddig mi vagyunk,s még egy pár egzotiikus hölgytaggal...max.még 4-4 pár,tisztaság ,diszkréció, testalkat nem ,intelligencia igen...