sziasztok!
Párommal érett Hölgyet keresünk 3-as felálláshoz.
mindketten borotváltak vagyunk és imádjuk a sex minden formáját kivéve a durvaságot.
Ha magadra ismersz és lenne kedved egy kellemes párhoz csatlakozni ne habozz írj!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
mindketten borotváltak vagyunk és imádjuk a sex minden formáját kivéve a durvaságot.
Ha magadra ismersz és lenne kedved egy kellemes párhoz csatlakozni ne habozz írj!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Hellosztok jó adottsággal(18/5)rendelkező helyesnek titulált 27 éves srác vagyok,3as gabalyodás végett párokhoz csapódnék,írj belső üzenetet ha van aktualitása,vagy írj a haunted@indamail.hu-ra
Képek rólam a www.adultfriendfinder.hu-n vannak,-Hanratty néven vagyok- mert ide nem engedte a szerkesztőség feltenni mert nem f.géppel hanem telóval csináltam a képeket
Képek rólam a www.adultfriendfinder.hu-n vannak,-Hanratty néven vagyok- mert ide nem engedte a szerkesztőség feltenni mert nem f.géppel hanem telóval csináltam a képeket
39-40 éves egymást nagyon szerető h.pár, nagycicis bi nőcit, esetleg hasonló női taggal rendelkező párt keres szex kapcsolatra! Leveleket tibe38@freemail.hu címre
Heló csajok! mi egy bi hölgytagú spriccelős puncijú pár vagyunk. 3.nak keresünk csinos szexi pervi ugyan ilyen lányokat 18-35év között. pussz
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós,fiatal pár vagyunk. 3.nak keresünk szexi,csini biszex lányokat 18-35 év között szexkapcsolatra. Squirt-al rendelkező lányok előnyben! Csajok irjatok! Hely ok. CSAK LÁNYOK! Pasik,párok légyszi ne keressenek!
sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok hölgyel párral ismerkednénk hölgy örömére
Sziasztok lányok 3mashoz keresnénk partnert 20-45 ig csoook mindenkinek.

sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok!
Fiatal lány(23) és fiú(25) barát keres 3-nak (fiatal, 18-28,heteró/bi) lányt budapesten! nyitottak vagyunk mindenre, normális kereteken belül természetesen.Hely van.
Inteligencia, sportosos, vékony testalkat feltétel!
Fiatal lány(23) és fiú(25) barát keres 3-nak (fiatal, 18-28,heteró/bi) lányt budapesten! nyitottak vagyunk mindenre, normális kereteken belül természetesen.Hely van.
Inteligencia, sportosos, vékony testalkat feltétel!
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
bi hölgyel párral ismerkednénk hölgy örömére
Szia Sydney89!
Még én sem voltam lánnyal de szívesen kipróbálnám, a fiú partnerre nem tarok igényt de nézhetné ahogy kényeztetjük egymást. Én 36 éves vagyok de még mindig nagyon jó formában. 165 cm magas 56 kg nem festett barna csíkra borotvált puncival. Ha érdeket az ajánlatom írj nyugodtan. Köszi Zafir (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 04. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 04. vasárnap 17:43
Még én sem voltam lánnyal de szívesen kipróbálnám, a fiú partnerre nem tarok igényt de nézhetné ahogy kényeztetjük egymást. Én 36 éves vagyok de még mindig nagyon jó formában. 165 cm magas 56 kg nem festett barna csíkra borotvált puncival. Ha érdeket az ajánlatom írj nyugodtan. Köszi Zafir (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 04. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804209)

Sziasztok!
Mi egy kedves pár vagyunk 40 éves pasival és 22 éves lánnyal. Egy fiatal csinos nyitott lányt keresünk hármashoz, mindannyiunk örömére!
Írjatok bátran, nem fogjátok megbánni, a barátom, borzasztóan gyengéd és érzéki szerető, aki maximálisan odafigyel a partnerére.
Én még nem voltam lánnyal, de nagyon szeretném már kipróbálni, hogy milyen lehet egy nőt kényeztetni és milyen, amikor ő kényeztet engem.
Ha valaki szeretne rólunk többet is megtudni, vagy esetleg találkozni velünk, akkor írjon nyugodtan.
Üdv!
Mi egy kedves pár vagyunk 40 éves pasival és 22 éves lánnyal. Egy fiatal csinos nyitott lányt keresünk hármashoz, mindannyiunk örömére!
Írjatok bátran, nem fogjátok megbánni, a barátom, borzasztóan gyengéd és érzéki szerető, aki maximálisan odafigyel a partnerére.
Én még nem voltam lánnyal, de nagyon szeretném már kipróbálni, hogy milyen lehet egy nőt kényeztetni és milyen, amikor ő kényeztet engem.

Ha valaki szeretne rólunk többet is megtudni, vagy esetleg találkozni velünk, akkor írjon nyugodtan.
Üdv!
Sziasztok!
Párommal lányt keresünk harmadiknak, aki a párommal kényeztetné egymást vagy csinos párt keresünk egymás előtti szexre, párcsere nélkül, ahol a női bi elfogadott!
Csak lányok illetve párok érdekelnek!
Én 38 éves, sportos 180cm 78 kg pasi vagyok a párom 25 éves 166cm és 54kg., csinos gyönyörű lány!
Párommal lányt keresünk harmadiknak, aki a párommal kényeztetné egymást vagy csinos párt keresünk egymás előtti szexre, párcsere nélkül, ahol a női bi elfogadott!
Csak lányok illetve párok érdekelnek!
Én 38 éves, sportos 180cm 78 kg pasi vagyok a párom 25 éves 166cm és 54kg., csinos gyönyörű lány!
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Bpi kedves 26éves pár keres lányt 3.nak még soha nem sikerült összehozzuk és mielőtt elköltözünk még szeretnénk átélni!!!
Fotócsere majd a lányok telefonon beszélnek és találkozó
Fotócsere majd a lányok telefonon beszélnek és találkozó
sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com