Párban vagyunk, de hasonlóak! MSN/email: pan.dora@windowslive.com
(Ez egy válasz DEVVANGEL üzenetére (2009. 12. 17. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 17. csütörtök 10:56

Extrán igényes lányt keresnénk, Max: 35 évas korig, biszex "játékaink" kielégítésére! Képeinket itt a GG-n megtaláljátok!!!
mail: devvangel@gmail.com
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt!Csak Budapestről!!! írj privit! CSAK LÁNYOK! privi. vagy msn:AngiMiki@windowslive.com
Kedves Hölgyeim,
Új vagyok a portálon. Lepd meg magad, vagy barátnődet VELEM.
Jóképű, egészséges, 28 éves pasi keresi Pest megyéből mai napon/mai estére hölgyek társaságát.
Várom a jelentkezést. wave
email: utmutato2000@citromail.hu
Új vagyok a portálon. Lepd meg magad, vagy barátnődet VELEM.
Jóképű, egészséges, 28 éves pasi keresi Pest megyéből mai napon/mai estére hölgyek társaságát.
Várom a jelentkezést. wave
email: utmutato2000@citromail.hu
Van új mailcím! Hajrá! Sok sikert nektek! Sajnos nekünk messze van! Várjuk a beszámolót a hölgy valódiságáról!
Bocsi mindenkitől az offért csak egyszerűen nem hisszük, hogy szóló lány ír egy topicba. Több mint három éve keresgélünk különböző weblapokon és más tapasztalatot szereztünk, gondolom nem vagyunk egyedül ezzel... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 18. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 18. péntek 21:34
Bocsi mindenkitől az offért csak egyszerűen nem hisszük, hogy szóló lány ír egy topicba. Több mint három éve keresgélünk különböző weblapokon és más tapasztalatot szereztünk, gondolom nem vagyunk egyedül ezzel... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 18. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (468129)

Biztos,hogy csak kamu a 'csaj", mert az e-mail cím sem jó!
Sziasztok!
nem kamu az e-mail cím csak kihagytam egy betűt belőle..
brigievi@freemail.hu
Hajrá...
nem kamu az e-mail cím csak kihagytam egy betűt belőle..
brigievi@freemail.hu
Hajrá...

sziasztok lányokat keresünk 3nak vagy fiukat vagy párokat msn cimünk dragony83@freemail.hu
Biztos,hogy csak kamu a 'csaj", mert az e-mail cím sem jó!
(Ez egy válasz csinospardb üzenetére (2009. 12. 18. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 18. péntek 21:25

A fölöttetek lévő hirdetés szerint igen. Bár szkeptikusak vagyunk továbbra is:-( Ha valakinek összejött Huslandal írja meg!
A fölöttetek lévő hirdetés szerint igen. Bár szkeptikusak vagyunk továbbra is:-( Ha valakinek összejött Huslandal írja meg!
(Ez egy válasz v-v-v üzenetére (2009. 12. 17. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 17. csütörtök 19:53

Hm. Van-e itt remény? A barátnőmmel kipróbálnánk a hármas sexet. Kizárólag lányt keresünk, aki max 32 éves, tiszta, igényes magára és nem telt. Budapestiek vagyunk, de a vidékre utazás nem jelent akadályt. Mi 30/37 évesek vagyunk. Sportos alkatuak. Nem minden áron vállaljuk be a "közös" sexet, csak akkor, ha valóban szinpatikus vagy és mindkettőnk számára vonzó. v-v-v@freemail.hu -ra várjuk a megkeresést.
Szia!
Szívesen megismernénk közelebbről, ha Neked is lenne hozzánk kedved..
B & T - paratlan-paros@hotmail.com (Ez egy válasz Husland üzenetére (2009. 12. 18. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 18. péntek 18:34
Szívesen megismernénk közelebbről, ha Neked is lenne hozzánk kedved..

B & T - paratlan-paros@hotmail.com (Ez egy válasz Husland üzenetére (2009. 12. 18. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Én Szívesen beszállnék harmadiknak valakihez.
Budapesti 24 éves igényes lány vagyok perverz fantáziával...
brigevi@freemail.hu

brigevi@freemail.hu
Husland!Minket érdekelnél!E-mail címemre írj és a többit privátban megbeszéljük!Mit szólsz?csilli0814@gmail.com
(Ez egy válasz Husland üzenetére (2009. 12. 18. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 18. péntek 18:34

Sziasztok!
brigevi@freemail.hu

brigevi@freemail.hu
Sziasztok!
brigevi@freemail.hu

brigevi@freemail.hu
Hm. Van-e itt remény? A barátnőmmel kipróbálnánk a hármas sexet. Kizárólag lányt keresünk, aki max 32 éves, tiszta, igényes magára és nem telt. Budapestiek vagyunk, de a vidékre utazás nem jelent akadályt. Mi 30/37 évesek vagyunk. Sportos alkatuak. Nem minden áron vállaljuk be a "közös" sexet, csak akkor, ha valóban szinpatikus vagy és mindkettőnk számára vonzó. v-v-v@freemail.hu -ra várjuk a megkeresést.
Szia! Igényes pár l34-f42 bi lányt keres 3-nak 36 éves korig.Régen próbáltuk és nagyon jó volt ,ezért szeretnénk ismét szexuális életünkbe egy kis változatosságot vinni.
Képeink itt vannak a GG.-én. email smart13@citromail.hu
Képeink itt vannak a GG.-én. email smart13@citromail.hu
Bi lányt keres egy igényes pár (L29,F31)E-mail:csilli0814@gmail.com
Extrán igényes lányt keresnénk, Max: 35 évas korig, biszex "játékaink" kielégítésére! Képeinket itt a GG-n megtaláljátok!!!
Sziasztok!Igényes pár (F31,L29) bi lányt keres 3-nak!Még nem próbáltuk,ezért szeretnénk egy kis színt vinni a sexuális életünben!Természetesen szőr mentesek vagyunk és ilyet is keresünk!Szimpátia alapján választunk!E-mail cím ahova írhatsz:csilli0814@gmail.com!
Szia!
Ha magadra és környezetedre igényes Nő vagy, s szeretnél egy intelligens párhoz csatlakozni, vagy csak izgat, ha szeretkezés közben egy harmadik fél csillogó tekintete cirógat, csatlakozz hozzánk! Élvezzük egymás társaságát, kölcsönös szimpátia esetén még annál is többet...
B & T - paratlan-paros@hotmail.com
Ha magadra és környezetedre igényes Nő vagy, s szeretnél egy intelligens párhoz csatlakozni, vagy csak izgat, ha szeretkezés közben egy harmadik fél csillogó tekintete cirógat, csatlakozz hozzánk! Élvezzük egymás társaságát, kölcsönös szimpátia esetén még annál is többet...
B & T - paratlan-paros@hotmail.com
Ha lenne kedvetek egy nagyon finom és formás 25 éves bi nőhöz és 33 éves párjához vegyük fel a kapcsolatot.
Nemsokára töltünk fel képeket..
Csak lányok leveleit várjuk. Írj elérhetőséget!
Nemsokára töltünk fel képeket..
Csak lányok leveleit várjuk. Írj elérhetőséget!
Sziasztok!
Párt vagy lányt keresünk Szabolcs megyéből, közös hancúrozáshoz női biszexualitással! Szóló fiúk NE!!!! Fényképes leveleiteket várjuk az email címünkre! szabolcsipar@citromail.hu
Párt vagy lányt keresünk Szabolcs megyéből, közös hancúrozáshoz női biszexualitással! Szóló fiúk NE!!!! Fényképes leveleiteket várjuk az email címünkre! szabolcsipar@citromail.hu
Ebben a témában kezdö pár keres szimpatikus párt, vagy lányt egymás elötti szexhez,swinger klub látogatáshoz.Nöi bi elfogadott,ápoltság,diszkréció elengedhetetlen.
Mi fiatal, borotvált, igényes.csinosan telt pár vagyunk!Szolo fiuk ne!
Mi fiatal, borotvált, igényes.csinosan telt pár vagyunk!Szolo fiuk ne!