Sziasztok! Barátnőmmel lányt keresünk 3.-nak! Ő 18 én 21! Átlagos testalkatúak vagyunk! Barátnőm versenyszerűen táncol! Igényes, bevállalós pár vagyunk szinte mindenre nyitottak! 3asban@citromail.hu
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt!Csak Budapestről!!! írj privit! csak csajok! párok,pasik se passzívan se sehogyan nem kellenek!!! privi. vagy msn:AngiMiki@windowslive.com
Még mindig nincs itt egy olyan hölgy, aki szívesen csatlakozna egy fiatal párhoz, mindkettőnk örömére? A lány érdeklődik a bi iránt, de még kezdő. Mi 28 évesek vagyunk, bp-iek, képeink mozaikZ név alatt vannak az oldalon. Férfiak ne írjanak, nem őket keressük! Küldj fotót, és pár sort magadról, minden levélre válaszolunk. Címünk: mozaikz_gg@hotmail.com
ui: kor nem számít :$ bocsi lehagytam :$
hali mindenkinek! Veszprém megyeiek vagyunk. Barátom 28 éves, fiatalos, normál testalkatú. Én 19 vagyok, molett. Olyan hölgyet keresnénk, aki benne lenne egy 3as "játékban" és ide is tudna utazni, bár a most következő hétvégén mi is tudnánk utazni... előtte levelezés msn stb... email címem: vucclimucc@gmail.com mindenkinek további szép napot!
Sziasztok mi egy csini 23és28éves Kalocsai pár vagyunk.Hölgyet keresnénk harmadiknak baráti és szexkapcsi reményében,mindenképp hosszú távra.Helyünk van tali nálunk bármikor,várjuk igényes hölgy jelentkezését a:drakula80@citromail.hu email címre
De dúúúúúúúúúrvaaaaaaaaaaaaaaaa. Ez itt fórum oldal,nem társkeresö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok lányok !
Mi egy 34-35éves pár vagyunk.Szegedről, keresünk egy lányt harmadiknak.Nem volt részünk még ilyenben de ha te is szívesen kipróbálnád írj ,ill küldj fényképet magadról.Semmi sem kötelező alapon,a higiénia és a diszkréció maximális amit el is várunk .
puszi
email-MSN :amiably@indamail.hu
Mi egy 34-35éves pár vagyunk.Szegedről, keresünk egy lányt harmadiknak.Nem volt részünk még ilyenben de ha te is szívesen kipróbálnád írj ,ill küldj fényképet magadról.Semmi sem kötelező alapon,a higiénia és a diszkréció maximális amit el is várunk .
puszi
Swinger buli május közepén Részleteket e-mailben küldünk! Levélben adjatok meg elérhetőséget ( e-mail címet). andipeti79@freemail.hu
Sziasztok mi egy csini 23és28éves Kalocsai pár vagyunk.Hölgyet keresnénk harmadiknak baráti és szexkapcsi reményében,mindenképp hosszú távra.Helyünk van tali nálunk bármikor,várjuk igényes hölgy jelentkezését a:drakula80@citromail.hu email címre
Bp.-i 31 éves csinos hölgy vagyok, 32 éves párommal keresek korban hozzám illő, ápolt igényes társat aki bevezetne a női szerelem rejtekeibe. A párom elsősorban engem kényeztetne, de szimpátia esetén minden jóban benne vagyunk. A jelentkezőt a : levay_kata@freemail.hu címre várom. Köszönöm!
30 év körüli elegáns pár keres hölgyet Borsod megyében, hosszú távra! Fájdalomról és anyagiakról szó sem eshet! (Még soha nem próbáltuk hármasban.)
Kérem, hogy ginger.s@freemail.hu címen jelentkezzen az a hölgy, aki kellemes társaságra, egy megértő barátnőre, közös programokra, és őrjítő élményekre vágyik!
Kérem, hogy ginger.s@freemail.hu címen jelentkezzen az a hölgy, aki kellemes társaságra, egy megértő barátnőre, közös programokra, és őrjítő élményekre vágyik!
csáóóóó 21/27 -éves Soproni fiatal vékony pár keres BI lányt közös örömre h felkeltettük érdeklödésedet akkor irj!!!
Elírtam a címet.
Bocsánat. Tehát: ginger.s@freemail.hu

30 év körüli elegáns pár keres hölgyet Borsod megyében, hosszú távra! Fájdalomról és anyagiakról szó sem eshet! (Még soha nem próbáltuk hármasban.)
Kérem, hogy s.ginger@freemail.hu címen jelentkezzen az a hölgy, aki kellemes társaságra, egy megértő barátnőre, közös programokra, és őrjítő élményekre vágyik!
Kérem, hogy s.ginger@freemail.hu címen jelentkezzen az a hölgy, aki kellemes társaságra, egy megértő barátnőre, közös programokra, és őrjítő élményekre vágyik!

Sziasztok lányok !
Mi egy 34-35éves pár vagyunk.Szegedről, keresünk egy lányt harmadiknak.Nem volt részünk még ilyenben de ha te is szívesen kipróbálnád írj ill küldj fényképet magadról.Semmi sem kötelező alapon,a higiénia és a diszkréció maximális amit el is várunk
Mi egy 34-35éves pár vagyunk.Szegedről, keresünk egy lányt harmadiknak.Nem volt részünk még ilyenben de ha te is szívesen kipróbálnád írj ill küldj fényképet magadról.Semmi sem kötelező alapon,a higiénia és a diszkréció maximális amit el is várunk
sziasztok!!! Mi egy Soproni 27-éves fiu és egy 21-éves lány keres Bi lányt 3-madiknak ha felkeltetük érdeklödésedet akkor irj és válaszolunk köszike!!!!!! pussy
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt!Csak Budapestről!!! írj privit! csak csajok! párok,pasik se passzívan se sehogyan nem kellenek!!! privi. vagy msn:AngiMiki@windowslive.com
31 és 37 éves dekoratív, sportos nyíregyházi pár keresi azt a csinos megjelenésű, - akár csak kíváncsi - hölgyet, aki szívesen részt venne szeretkezéseinkben, mindenki örömére. bluerevue@freemail.hu