Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt! írj privit! csak csajok! párok,pasik ne!!! privi. vagy msn:angelangi@citromail.hu
Fiatal, Csongrád megyei pár vagyunk. Hölgyet keresünk, mindkettőnk örömére.
Alapfeltételek: ápoltság, DISZKRÉCIÓ, kulturáltság fontos!
Ha esetleg ez a két sor felkeltette az érdeklődésedet, akkor a balintati4@freemail.hu címre írhatsz.
Alapfeltételek: ápoltság, DISZKRÉCIÓ, kulturáltság fontos!
Ha esetleg ez a két sor felkeltette az érdeklődésedet, akkor a balintati4@freemail.hu címre írhatsz.
Két huszonéves bpi sportos heteró srác lányt/lányokat kényeztetne kizárólag kölcsönös szimpátia alapján. Hely megoldott. E-mail: kettigris@freemail.hu
Sziasztok!Én a páromat szeretném azzal meglepni,ha láthatna engem egy másik lánnyal!Bevállalós,ápolt,igényes lányok írjatok!!
nicolee22@citromail.hu
nicolee22@citromail.hu
Sziasztok!
40-es pár (fiú-lány) keres 30-35 év körüli budapesti bi-lányt harmadiknak!
Olyan lányt keresünk, aki ad magára, de mégis természetes tud maradni,
szolárium-macák kerüljenek, mi is "hétköznapiak" vagyunk.
Küldj egy fényképes e-mailt:
sweet.tripla@gmail.com címre.
40-es pár (fiú-lány) keres 30-35 év körüli budapesti bi-lányt harmadiknak!
Olyan lányt keresünk, aki ad magára, de mégis természetes tud maradni,
szolárium-macák kerüljenek, mi is "hétköznapiak" vagyunk.
Küldj egy fényképes e-mailt:
sweet.tripla@gmail.com címre.
Sziasztok !
Budapesti házaspárként keressük azt a kedves hölgypartnert
aki szívesen csatlakozna hozzánk a közös szabadidő kellemes eltőltésére. Persze nem csak a szex a lényeg, igaz nagyon fontos számunkra. Nyitottak vagyunk a barátságra is. Az nem baj ha nics tapasztalatod ,mi sem vagyunk profik.
(41 , 160/65 sz.barna /44 , 180/95 barna )
Várjuk a jelentkezésedet !
mail: csb2@freemail.hu
Budapesti házaspárként keressük azt a kedves hölgypartnert
aki szívesen csatlakozna hozzánk a közös szabadidő kellemes eltőltésére. Persze nem csak a szex a lényeg, igaz nagyon fontos számunkra. Nyitottak vagyunk a barátságra is. Az nem baj ha nics tapasztalatod ,mi sem vagyunk profik.
(41 , 160/65 sz.barna /44 , 180/95 barna )
Várjuk a jelentkezésedet !
mail: csb2@freemail.hu
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt! írj privit! csak csajok! párok,pasik ne!!! privi. vagy msn:angelangi@citromail.hu
sziasztok!
33/26 igényes sportos pár szintén igényes lányt keres 3-as szeretkezésekhez!képet várunk és küldünk!blasio007@citromail.hu
33/26 igényes sportos pár szintén igényes lányt keres 3-as szeretkezésekhez!képet várunk és küldünk!blasio007@citromail.hu
Sziasztok!
Debrecenben dolgozó és lakó fiatal, nagyon csinos lány (30 éves, 177 cm magas, 57 kg, 90 cm mell) párt keres mindkét fél aktív részvételével.A párom külföldön dolgozik, én pedig itt egyedül vagyok. Fontos a tisztaság, ápoltság, kultúráltság. Csak fényképes levelekre válaszolok, olyanokra, amiken nem csak a nemi szerv látszik. Hétköznap esténkénti élvezetes szexcsatákra várom jelentkezéseiteket. Bemutatkozó leveleket az alábbi címemre várom: nreni2@freemail.hu
Puszi
Debrecenben dolgozó és lakó fiatal, nagyon csinos lány (30 éves, 177 cm magas, 57 kg, 90 cm mell) párt keres mindkét fél aktív részvételével.A párom külföldön dolgozik, én pedig itt egyedül vagyok. Fontos a tisztaság, ápoltság, kultúráltság. Csak fényképes levelekre válaszolok, olyanokra, amiken nem csak a nemi szerv látszik. Hétköznap esténkénti élvezetes szexcsatákra várom jelentkezéseiteket. Bemutatkozó leveleket az alábbi címemre várom: nreni2@freemail.hu
Puszi
Sziasztok! 30 év körüli budapesti, telt (70kg feletti) hölgyet keresek, aki megengedi, hogy a barátom végignézze ahogy szeretkezünk, és esetleg engedi, hogy ő is beszálljon. diabolical@page.hu
sziasztok!Mi egy igényes fiatal 26/33éves,vékony dél-pesti pár vagyunk!Keresnénk egy igényes ápolt lányt baráti,és ha ugy alakul minden jora!E-mail:jeny@ent.hu
sziasztok. Mi egy 24 / 27 éves Bp-i,csinos fiatal pár vagyunk, lány 170/51 szőke, kék, kis cicikkel, fiú 187/90 szbarna, kék. Keresnénk magunk mellé egy szimpatikus lányt 3.nak, elsősorban a lányok közti játék miatt. Akit érdekel elér minket a par2326@vipmail.hu emailen, vagy a par_2225@hotmail.com msn címen. sziasztok
kecskemét és körny. nincs egy lány aki beszállna hozzánk???
Mi egy 36-33 éves bi hölgytagú h.pár vagyunk
Címünk:kia123@freemail.hu
Mi egy 36-33 éves bi hölgytagú h.pár vagyunk

Címünk:kia123@freemail.hu
Sziasztok.
Engem olyan lány érdekelne, aki a pasimmal szexelne előttem és az sem zavarná ha néha én is hozzá érek.Telt illetve duci lányok előnyben, 30 éves korig. (duncuska@gmail.com)
Engem olyan lány érdekelne, aki a pasimmal szexelne előttem és az sem zavarná ha néha én is hozzá érek.Telt illetve duci lányok előnyben, 30 éves korig. (duncuska@gmail.com)
Sziasztok!
Kedves,normális, igényes 33/36 éves debreceni pár vagyunk. Hölgytagunk erősen vonzódik a saját neméhez. Közös programokhoz (fürdő, szauna, kirándulás) és hármas huncutkodáshoz keresünk egy lányt. Szeretünk utazni, nudizni.
Pasit továbbra sem keresünk.
mail: csinospar_db@freemail.hu
Kedves,normális, igényes 33/36 éves debreceni pár vagyunk. Hölgytagunk erősen vonzódik a saját neméhez. Közös programokhoz (fürdő, szauna, kirándulás) és hármas huncutkodáshoz keresünk egy lányt. Szeretünk utazni, nudizni.
Pasit továbbra sem keresünk.
mail: csinospar_db@freemail.hu
Sziasztok,hetero pár(28/29 éves)Kom-Esztergom megyéből keres lányt 3.nak.Mindenre nyitottak vagyunk.e-mail:julitommy@freemail.hu
Sziasztok! Mi 1 Bácsmegyei, 31/44éve pár vagyunk!
Kedves,nyitott lányt keresünk 3.nak! Csak fényképes bemutatkozó emailre válaszolunk!! cimünk: merdzso30@freemail.hu
Kedves,nyitott lányt keresünk 3.nak! Csak fényképes bemutatkozó emailre válaszolunk!! cimünk: merdzso30@freemail.hu
Szia!
Mi egy bp i 26/31 éves fiatal pár vagyunk, egy kedves, helyes, csini és vonzó lányt keresünk 3.-nak mindannyiunk örömére.
Várjuk válaszod itt, vagy a pinacska82@freemail.hu címen.
Utazni tudunk, de mi is szívesen látunk itt Pesten. Fotókat várunk és természetesen küldünk is. pinacska82@freemail.hu
Mi egy bp i 26/31 éves fiatal pár vagyunk, egy kedves, helyes, csini és vonzó lányt keresünk 3.-nak mindannyiunk örömére.
Várjuk válaszod itt, vagy a pinacska82@freemail.hu címen.
Utazni tudunk, de mi is szívesen látunk itt Pesten. Fotókat várunk és természetesen küldünk is. pinacska82@freemail.hu
sziasztok! bp-i, fiatal (f 26, l 30), kedves,
sportszerető, intelligens és kellően
szabadfelfogású pár vagyunk és hasonlóan
bevállalós lányt keresünk harmadiknak, először a
Ti örömötökre lányok. Pár levél, pár kép és
minden kiderül: ceylontamer(kukac)gmail.com
sportszerető, intelligens és kellően
szabadfelfogású pár vagyunk és hasonlóan
bevállalós lányt keresünk harmadiknak, először a
Ti örömötökre lányok. Pár levél, pár kép és
minden kiderül: ceylontamer(kukac)gmail.com
Igényes, önmagukra sokat adó pár vagy hölgy jelentkezését várjuk, közös erotikus, páros programokhoz 25-45 évesig. Mi hp vagyunk és számunkra fontos a bizalom és barátság kialakítása. Fotós megkeresést várunk Somogy-Tolna-Baranya megyékből xoot@citromail.hu -ra Csak férfi ne írjon, nem válaszolunk!